Survivor Yusuf elendi mi? Acun Ilıcalı kavganın perde arkasını açıkladı…

Survivor Türkiye’de bu sezon yaşanan ayrılıklar devam ediyor. İşte bu haftaya dair detaylar…

Survivor Yusuf elendi mi? Acun Ilıcalı kavganın perde arkasını açıkladı…
  • TV-Dizi
  • 13 Nisan 2023 11:33 | Son Güncellenme: 13 Nisan 2023 11:40
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve izleyenler tarafından heyecanla beklenen Survivor’da geçtiğimiz gün Merve keyfi olarak oyun oynanaması nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından sert sözlerle eleştirilmişti. Bunun üzerine Merve’nin kendi kararı ile Survivor’dan ayrılma kararı alması izleyenleri şoke etmişti. Zamansız ayrılığın yankıları hala devam ederken Yusuf’un sözleri ekranlara damga vurdu. Oyun alanında Asena ile tartışan Yusuf’un ayrılma sinyali vermesi merak dolu anlara neden oldu.

Survivor Yusuf ayrılacak mı?

Son bölümün hemen ardından Survivor’ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ödül oyunu mücadelesinin yaşandığı fragmanda, yazıları parkurda yanlış dizen Yusuf sinirlenerek takımına sitem etti.

Bu sırada Asena’nın güldüğü görülürken, Yusuf’un sert sözlerle Asena’ya hakaret etti. Bunun üzerine Asena, “Ben şimdi bu adamın üzerine yürüsem ben suçlu olacağım.” dedi. Seslerin yükseldiği anlarda Yusuf’un oyun alanını terk ederek, “Götür beni buradan. Ben oyuna falan gelmek istemiyorum. Bitti” demesi ayrılık sinyalleri verdi.

Acun Ilıcalı’dan açıklama

Survivor Ekstra’nın konuğu olan Acun Ilıcalı yayınlanan tanıtım fragmanıyla ilgili bilgi verdi. Asena ve Yusuf arasında yaşanan kavganın perde arkasının sorulması üzerine Acun Ilıcalı, “Şöyle olaylar var diyeyim. Yusuf’u seyrettiğiniz mi bilmiyorum, ama onun önünde de garip şeyler oluyor. Bana sorarsanız bir ilki daha yaşayacağız. Çünkü olanlar normal şeyler değildi benim gördüğüm. Benim oyunda gördüklerim normal şeyler değil.” dedi.

Survivor Yusuf Yıldız kimdir?

Yusuf Yıldız, 31 yaşında, ve asıl mesleği Beden Eğitimi Öğretmeni. 8 yıl öğretmenliğin ardından, Çatalca Belediyesi Belediyespor bölümünde yüzme antrenörü olarak çalışıyor. Çataşca’da doğmuştur. Yusuf Yıldız, Survivor’a gelmeden önce sözlenmiş, yayında sözlüsü Rümeyda’ya sevgilerini yollayan Survivor Yusuf, daha önce yarı finali çeyrek finale kadar ilerlemiş. Şimdi ise Survivor ana kadroya geçmek için mücadele veriyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ