Dilber’den muhteşem geri dönüş! Dansıyla yine sosyal medyayı salladı

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘İnci Taneleri’ 2 haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapıyor. 18 Nisan’da yayınlanacak yeni bölümde Dilber, pavyonun açılışını yeni bir şarkı ve yeni dansıyla yapacak.

Dilber’den muhteşem geri dönüş! Dansıyla yine sosyal medyayı salladı
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Kanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen proje, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazıp, başrolünde yer aldığı yapımın yeni bölümünde, Dilber’in (Hazar Ergüçlü) hem yeni şarkısı hem de yeni dansı çok konuşulacak. Dizide Erdoğan’ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler yer alıyor.

ELBİSESİ YOK SATTI

Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Dilber karakterinin dansı ve elbisesi iş kapısına dönüştü. Oyuncunun meşhur ettiği dans sonrası, Ankara pavyon dans kurslarına bir çok kadın yoğun ilgi gösterirken ” Dilber ” elbisesi kısa sürede yoğun ilgi görerek yok satmıştı.

PAVYON AÇILIYOR

Hazar Ergüçlü’nün hayat verdiği Dilber karakteri, hem yeni şarkısı hem de yeni dansıyla pavyonu yeniden açacak.

Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın da rol aldığı, yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez’in oturduğu dizi, sürükleyici hikâyesiyle seyirciyi ekrana kilitlemeye devam edecek.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ