‘Survivor 2023’te yarı final heyecanı! Elenen ve finale kalan isimler belli oldu

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği, Murat Ceylan’ın sunumuyla TV8’de ekrana gelen ‘Survivor 2023’te Yusuf, Nesife, Ertuğ ve Özgür arasından büyük finale giden yarışmacılar bu akşam belli oldu. İki isim Survivor hayaline veda ederken, iki isim de yarın gerçeleşecek olan büyük finale adını yazdırdı.

‘Survivor 2023’te yarı final heyecanı! Elenen ve finale kalan isimler belli oldu
  • TV-Dizi
  • 13 Haziran 2023 09:16 | Son Güncellenme: 13 Haziran 2023 09:26
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

İlk bölümü 15 Ocak Pazar günü ekranlara gelen, TV8’in sevilen yarışma programı ‘Survivor 2023’te kazanan ismin belli olmasına saatler kaldı. Dominik Cumhuriyet’inden İstanbul’a gelen yarışmacılar Yusuf, Nesife, Ertuğ ve Özgür bugün Kuruçeşme’de gerçekleşen canlı yarı final gecesine aileleriyle buluşmanın heyecanını yaşadı. Survivor’da hem hüzün hem mutluluk aynı anda yaşandı.

‘Survivor 2023’ün dün akşam yayınlanan bölümünde, son dört yarışmacı Nefise, Ertuğ, Yusuf ve Özgür yarı finale kalabilmek için kıyasıya mücadele etmişti. Zorlu parkurlarda kıran kırana geçen mücadelenin ardından Survivor’ın ilk yarı finalisti Yusuf olurken, koltuğu garantileyen ikinci isim de Nefise olmuştu.

”RÜYADA GİBİYİM”

Yarı finale kalma şansını yakalayan Yusuf, ”Yarı finale kalmayı hiç hayal etmiyorduk. Biz dört kişi ve diğer yarışmacılar olarak o kadar güzel bir şeyler ekmişiz ki, şu anda o meyveleri topluyoruz. Bu güzel insanları burada gördüğümüz için çok mutluyuz” derken, Nefise ise mutluluğunu ”Beni destekleyen, bizi destekleyen insanları görmek harika. Rüyada gibiyim. Ne diyeceğimi bilemiyorum” sözleriyle dile getirdi.

ELENEN İLK İSİM ERTUĞ OLDU

Programın sunuculuğunu üstlenen Murat Ceylan, şampiyonluğa veda edecek ilk ismi açıklamak için yerini Acun Ilıcalı’ya bıraktı. Acun Ilıcalı, finale saatler kala en az SMS oyunu alarak Survivor hayallerine veda eden ismi açıkladı. Yusuf, Nesife, Ertuğ ve Özgür arasından elenen isim Ertuğ oldu.

”BAŞLADIĞIM YERE DÖNÜYORUM”

Büyük finale saatler kala Survivor 2023’e veda eden Ertuğ yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Şimdi gerçekten başladığım yere dönüyorum. ‘Survivor hayat gibidir’ diyordum, gerçekten de öyle. Şimdi sevdiklerimin yanına, aileme, spor salonuma ve İstanbul’a döneceğim. Artık o sınırlar kalkıyor. O yüzden başardıklarım için çok mutluyum. Özgür abi ile gelirken konuşmuştum. ‘Birine yenileceksem sana yenilmek beni gururlandırır en fazla’ demiştim. Birlikte bu konuda hem fikirdik. O yüzden onunla burada oturduğum için gururluyum. Çok başarılı bir yarışmacı öncelikle. Arkadaşlar da öyle ama bizim özelimizde bir şey. Ama her hikaye gibi bu hikayenin de bir sonu var. İlk defa sizin ağzınızdan ismimi duydum. Bunu her şeyi yaşadıktan sonra duydum. Bunun için gurur duyuyorum. Diğer arkadaşlarda kendiyle gurur duysun. Çünkü onlarda büyük işler başardı. Ben teşekkür etmek istiyorum. Bizimle ilgilenen insanlar oldu. En çok ilgilenenlerin başında ise muhabirlerimiz Feyzo, Sercan, Ahmet, Çağan ve Bertuğ oldu. Gece kameramanlarımız vardı. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bende önemli yerleri var. Onlara da teşekkür ederim. En önemlisi prodüksiyona ve onlara saygıdan dolayı teşekkür ederim. En çokta size teşekkür ederim bunu bize yaşattığınız için. Saygı ve sevgiyle yolumuza devam edeceğiz. Her şey için teşekkürler.

”ÜÇÜNÜZ DE ŞAMPİYONLUK KOLTUĞUNU HAK EDİYORSUNUZ”

Ertuğ’un elenmesinin ardından Acun Ilıcalı da yaptığı konuşmada, ”Çok çok kritik bir noktadayız. Bu akşam buradan iki finalist çıkacak. Çok önemli üç aday. Şu anda karşımda gördüğüm üç aday için çok net bir şekilde ‘Survivor şampiyonu’ diyebilirim. Baktığım zaman her tarafından inanılmaz başarılı üç yarışmacı var. Üçünüz de şampiyonluk koltuğunu hak ediyorsunuz. Uzun yıllardır bu kadar birbirine yakın gördüğüm yarışmacı üç tane birden olmamıştı. İki oldu evet, fakat üçünün birden bu kadar performans sergilediği, buralara geldiği olmamıştı. Bu akşam canlı yayında bir eleme olacak” dedi.

SURVİVOR’UN BİRİNCİ FİNALİSTİ ÖZGÜR OLDU

Final koltuğunda oturacak iki yarışmacının belirlenmesi için Nefise, Özgür ve Yusuf, üçlü SMS oylamasına çıktı. Survivor 2023’te bu akşamki büyük oylama sonucunda üç isimden finale çıkmaya hak kazanan birinci isim Özgür oldu. Acun Ilıcalı finale kalan ikinci ismin ise Nefise olduğunu açıkladı.

Özgür mutluluğunu, ”Acun abi hayatımda ilk defa ne diyeceğimi bilmiyorum. Duygumu tarif edemem. Sadece iki kelime söyleyeyim. Çok mutluyum. Çok minnetarım. Teşekkür ederim” dedi.

Nefise de ”Acun Bey gerçekten çok mutluyum. Oy atan, atmak isteyip atamayan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Gerçekten çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

ELENEN İKİNCİ İSİM YUSUF OLDU

Böylece Ertuğ ile birlikte en az SMS oyunu alarak elenen ikinci isim Yusuf oldu. Yarın gerçekleşecek finalde, final koltuğa oturmaya Özgür ile Nefise hak kazandı.

”BU GÜNLERİ HAYAL BİLE EDEMEZDİK”

Yusuf elendiği açıklandıktan sonra yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

Acun abi öncelikle çok teşekkür ediyorum. Eleneceğimi bir tık hissettim. O his geliyormuş insana. Öyle diyorlardı elenen arkadaşlarım. Ben hayalimi gerçekleştirdim abi. Peşinden koştum, peşinizden koştum. Günlerce, yıllarca. Yarışa girdim, iyi yarıştım. Elimden gelenin en iyisini yaptım. İzlerimi aldım Survivor’la ilgili. Bir sürü hatıra bıraktım, bir sürü anı biriktirdim. Özgür abimle gurur duyuyorum. Nefise’yle gurur duyuyorum. Elenen arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Ben sanırım Survivor oldum abi. Survivor 2023’te bir sevinç yaşadım, soy ismimi söyledim. O sevincimle anılırım herhalde yüksek ihtimalle. Çok mutluyum. Ben sana çok teşekkür ediyorum abi. O gece geldiğimizde 10 kişiyle yanına bu günleri hayal bile edemezdik. İyi ki varsın çok teşekkür ediyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ