Survivor Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ilişkilerini neden gizledi?

‘Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’de mücadele eden Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz temmuz ayında final yapan yarışma sonrası …

Survivor Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ilişkilerini neden gizledi?
Reklam
Bu Haberi Paylaş:
‘Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’de mücadele eden Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz temmuz ayında final yapan yarışma sonrası sevgili olmuştu.

Aylarca inkar ettikleri ilişkileri sosyal medyaya sızdırılan öpüşme videosu ile ortaya çıkan ikili, çektikleri youtube videosuyla ilişkilerinin PR (reklam) çalışması olmadığını ve neden gizlediklerini açıkladılar.

“NİSA’NIN BABASI İSTEMEDİ”

Barış Murat Yağcı, Nisa’nın babasının bu ilişkinin ortaya çıkmasını istememesinden kaynaklı bu şekilde hareket ettiklerini söyledi.

Ünlü oyuncu, “Nisa’nın ailesi ‘kendi içinizde yaşayın, dışarıya çok fazla gözükmeyin’ demişti. Böyle istediği için ben de normal karşıladım ve koruma içgüdüsüyle yaklaştım” dedi.

“NASIL SEVMEZDİM?”

Öpüşme videosunun sosyal medyaya sızdırılması sonrası aşk yaşadıklarını itiraf eden ikiliden Barış Murat Yağcı, “Gözlerime bakarken gözlerinin içi gülüyordu, nasıl sevmezdim?” mesajı ile dikkat çekmişti.

El ELE FOTOĞRAF

Yaptıkları ortak açıklamada “İlişkiler ekran önünde değil, kalplerde yaşanmalıdır” diyen ‘Survivor’ aşıkları, ilk kez el ele fotoğraf paylaşmıştı.

22 yaşındaki Nisa Bölükbaşı’nın Instagram’ın hikaye bölümünde yayınladığı fotoğraf, bir anda sosyal medyada gündem olmuştu.

Barış Murat Yağcı, ilişkileri ortaya çıkmadan önce her fırsatta Nisa Bölükbaşı ile kardeş olduklarını söylemişti.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ