Survivor 2023’ün şampiyonu Nefise oldu

Aylardır devam eden Survivor 2023 mücadelesi dün akşam İstanbul’da yapılan büyük finalle sona erdi. Nefise ve Özgür’ün finalist koltuğunda oturduğu Survivor’da yılın şampiyonu Nefise oldu.

Survivor 2023’ün şampiyonu Nefise oldu
  • Güncel / TV-Dizi
  • 14 Haziran 2023 09:39 | Son Güncellenme: 14 Haziran 2023 10:10
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Survivor büyük finalde yeni Survivor şampiyonu belli oldu. 15 Ocak’ta başlayan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması 5 ay sonra 13 Haziran’da sona erdi. Kıran kırana geçen mücadelenin sonunda Survivor 2023‘ün şampiyonu açıklandı.

ZÖGÜR VE NEFİSE FİNALDE

Aylardır mücadele eden yarışmacılarda Ertuğ, Yusuf, Nefise, Özgür ve Osman Can arasında yarı final heyecanı yaşandı. Dominik’te oynanan yarışmayı kazanan Nefise ve Yusuf, yarı finalist olarak doğrudan istanbul’a geldi. Özgür ve Osman Can arasında da SMS oylaması yapıldı. Halkın oyuyla Özgür, yarı finale kaldı. Dominik’te başlayıp İstanbul’da açıklanan son SMS oylamasında Yusuf, Survivor’a 3. olarak veda etmişti. Özgür ve Nefise ise finalist oldu.

NEFİSE ŞAMPİYON OLDU

Dün akşam gerçekleştirilen büyük final SMS oylaması sonrasında Nefise, Survivor 2023‘ün şampiyonu oldu. Survivor 2023 kupasının sahibi olan Nefise, gözyaşlarına boğuldu. Çığlık ve gözyaşlarıyla yaşadığı sevinci gösteren Nefise, görkemli kupanın sahibi oldu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ