Murat Ceylan’ın ünlü oyuncuyla paylaşımları şaşırttı! ‘Hasretime dayanamadı’

Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu Survivor’da önce yarışmacı olarak şöhreti yakalayan, son yıllarda ise sunuculuk görevini üstlenen Murat Ceylan, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık magazin gündemine geliyor. 2,5 …

Murat Ceylan’ın ünlü oyuncuyla paylaşımları şaşırttı! ‘Hasretime dayanamadı’
  • Magazin
  • 13 Mart 2024 16:53 | Son Güncellenme: 13 Mart 2024 17:04
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu Survivor’da önce yarışmacı olarak şöhreti yakalayan, son yıllarda ise sunuculuk görevini üstlenen Murat Ceylan, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık magazin gündemine geliyor.

2,5 aydır fenomen yarışmanın çekimlerinin gerçekleştiği Dominik Cumhuriyeti’nde olan Murat Ceylan, son olarak 1,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Hande Doğandemir ile paylaşım yaptı.

“ASKER OCAĞIMA GELDİ”

Şezlongta Hande Doğandemir’le poz veren Survivor’ın başarılı sunucusu, Instagram gönderisine 38 yaşındaki oyuncuyu da etiketleyerek, “Hasretime dayanamadı. Asker ocağıma geldi” notunu düştü.

“DEVAMLI YİYOR”

Daha sonra Doğandemir’le yemeğe çıkan ünlü sunucu, bir diğer paylaşımında ise “Devamlı yiyor” mesajı ile güzel oyuncuya esprili bir göndermede bulundu. Doğandemir’in yemek sırasında neşeli hali dikkat çekti.

Murat Ceylan’ın sürpriz paylaşımları sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. 34 yaşındaki sunucunun hayranlarından söz konusu paylaşımlarla ilgili çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ