Masterchef’e erken veda! All Star’da elenen yarışmacı belli oldu

Masterchef All Star tüm hızıyla devam ediyor. Ekrana gelen son bölümde eleme heyecanı yaşandı. Masterchef’in son bölümünde bir isim yarışmaya veda etti.

Masterchef’e erken veda! All Star’da elenen yarışmacı belli oldu
  • Magazin / TV-Dizi
  • 24 Temmuz 2023 17:31 | Son Güncellenme: 24 Temmuz 2023 17:41
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Masterchef’in son bölümünde eleme adayı olan yarışmacılar keçi sütü ve isot salçasıyla yaratıcı yemekler yapmaya çalıştı. Eleme adayları olan Büşra, Burcu, Eda, Gamze, Çağatay, Ayaz ve Mert ikinci tura kalmamak için kıyasıya mücadele ettiler. İkinci tura kalmayarak Masterchef’in üçüncü haftasına geçen isimler belli oldu.

ÜÇÜNCÜ HAFTAYA GEÇTİLER

İlk turdan üçüncü haftaya geçen isimleri şefler açıkladı. O isimlerden ilki Eda oldu. Eda isottan tatlı yaptığı için Mehmet Şef şapka çıkardı. Masterchef’in üçüncü haftasına kalan diğer isimler ise Mert ve Büşra oldu.

Gamze, Burcu, Ayaz ve Çağatay ikinci elemeye kaldı.

DANİLO ŞEFİN TABAĞINI YAPTILAR

İkinci tura kalan yarışmacılar Danilo Şefin ‘Çıtırlık’ adlı tabağını yapmaya çalıştılar. Danilo Şefin tabağı için yarışmacılara 40 dakika verildi. Danilo Şefin tabağını en iyi yapan isim Ayaz oldu. Gecenin ikinci en başarılı tabağını Çağatay yaptı.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Danilo Şefin vermiş olduğu tabağı daha başarısız yaparak Masterchef All Star’a veda eden yarışmacı Burcu oldu. Mehmef Şef, “Açık konuşmak gerekirse senin yeteneğini biliyoruz. Ama sen zaten bizi gerek yurt dışında gerek yurt içinde bizi gururlandıran yarışmacısın. Ama üzüldük, All Star bizi şaşırtmaya devam ediyor. ” dedi. Danilo Şef, “Hala şoktayım açıkçası. Çok üzgünüm senin yeteneğini herkes biliyor zaten. ” ifadelerini kullandı.

Burcu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Gece 40 derece ateşle buraya geldim. Ama elimden gelen her şeyi yaptım. Vazgeçmedim sonuna kadar bir tabak çıkarttım. Gerçek Burcu aslında bu sakin, ılımlı. Diğer senelerdeki Burcu ben değildim. Yoluma devam ediyorum.

YENİ YARIŞMACI BELLİ OLDU

Öte yandan Masterchef’e yedeklerden katılan diğer yarışmacı Azize oldu.

 

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ