MasterChef kim elendi, kim gitti (5 Kasım)? Dilara, Cemre ve Alican elemeden son anda kurtuldu… Son ikiye Barış ve Esra kaldı… İşte elenen isim

MasterChef All Star’da elenerek 15’inci olan yarışmacı dün ekranlara gelen yeni bölümde belli oldu. TV8 ekranlarından yayınlanan programın sıkı takipçileri ise “MasterChef son bölümde kim elendi” sorusuna yanıt arıyor. MasterChef’te eleme oyunu iki etaptan oluşurken yarışma tarihinde bir ilk gerçekleşti. Eleme potasında yer alan yedi yarışmacının tamamı kırmızı takımdan oluştu. Potada yer alan isimler tezgah başına geçerken elenmemek için tüm hünerlerini sergiledi. Gün sonunda ise veda eden isim belli oldu. Yarışmanın ilk etabında Brüksel Lahanası ve Nar ile en iyi tabağı çıkaran Dilara, Cemre ve Alican elemeden son anda kurtuldu. Tolga, Barış, Esra ve Batuhan dörtlüsünden ise son ikiye Barış ve Esra kaldı. Elenen yarışmacının son sözleri ise stüdyoda duygusal anlar yarattı. Peki MasterChef kim elendi, hangi isim gitti? İşte, 5 Kasım Pazar günü MasterChef All Star’a veda eden yarışmacı…

MasterChef kim elendi, kim gitti (5 Kasım)? Dilara, Cemre ve Alican elemeden son anda kurtuldu… Son ikiye Barış ve Esra kaldı… İşte elenen isim
  • TV-Dizi
  • 6 Kasım 2023 17:45 | Son Güncellenme: 6 Kasım 2023 17:49
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

MasterChef All Star’da elenen yarışmacı belli oldu. Esra ve Barış son ikiye kaldı. İki aşamadan oluşan eleme gecesinde yarışmacıların mücadelesiyle heyecan tavan yaptı. Türkiye’de ilk kez All Star formatında ekranlara gelen yarışmada geçtiğimiz haftalarda şampiyonluk iddiasıyla yola çıkan bir çok isim yarışmaya veda etmek zorunda kalırken gözler bu haftanın potasına çevrildi. Kırmızı ve mavi takım mücadeleleri sonrasında Cemre, Alican, Tolga, Barış, Esra, Batuhan ve son olarak Dilara eleme potasında yer alan isim olmuştu. Eleme potasının ilk etabında yarışmacılar Brüksel lahanası ve nar malzemeleriyle yaratıcılıklarını konuşturdu. Potadan çıkan isimler belli olurken geriye kalan 4 isim ise tekrar tezgah başına geçerek Danilo Şef’in ıspanak, patatesi, et ve ilikli kemik suyuyla hazırlanan Tournedos Rossini tabağını hazırladı. Şeflerin değerlendirmesinde sona yaklaşıldı. Peki 5 Kasım MasterChef kim elendi, kim gitti? İşte, MasterChef All Star’da veda eden isim…

MASTERCHEF KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

MasterChef All Star’da eleme heyecanına kalp dayanmadı. Şeflerin ve arkadaşlarının huzurunda başarılı tabaklar hazırlamak isteyen yarışmacıların performansı heyecanı arttırdı.

MasterChef tarihinde bu hafta bir ilk yaşanırken eleme potasında yer alan yarışmacıların tamamı kırmızı takımda mücadele etmişti.

Yarışmanın ilk etabında tezgah başına geçen Cemre, Alican, Tolga, Barış, Esra, Batuhan ve Dilara yaratıcı tabaklar hazırladı.

Somer, Danilo ve Mehmet Şef’in tadım aşamasının ardından değerlendirme başladı. Potadan ilk çıkmayı başaran isim bir önceki gün ekranlara gelen yarışmada son eleme adayı olan Dilara oldu. Dilara günü birincilikle kapatarak eleme heyecanı ve potadan uzaklaşan ilk yarışmacı oldu.

Diğer isimlere göre daha başarılı tabaklara imza atan Cemre ve Alican ise eleme potasını 4 kişi bıraktı.

İkinci etaba kalan yarışmacılar Tolga, Barış, Esra ve Batuhan Danilo Şef’in imza yemeğini hazırladı ve şeflere sundu.

Son ikiye Barış ve Esra kaldı.

MasterChef All Star’da elenen yarışmacı Barış oldu.

“ANNEM BENİ İZLİYOR VE BENLE GURUR DUYUYOR”

MasterChef’te elenerek 15. olan Barış’ın açıklamaları stüdyoda duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

Barış elendiğini öğrendikten sonra duygularını aktarırken ” Buraya geldiğim en son gün, yedeklere gideceğimiz gün ben gelmek istemiyordum. O gün ben ana kadroya kaldım. Ben burada tek bir şey öğrendim, asla vazgeçmemeyi öğendim. Ne olursa olsun istediğimiz şeyin peşinden koşunca olduğunu öğrendim.” ifadelerini kullandı.

Açıklamasının devamında yarıştığı süre boyunca duygu sömürüsü yapmadığını dile getiren Barış ” kendimi farklı şekilde anlatmak istemedim. Çok zor bir hayattan geldim. Her şeyi yaptım. Dışarıda ne kadar kötü yorum alırsam alayım. Annem beni izliyor ve benle gurur duyuyor, bundan da eminim. O yüzden teşekkür ederim .’dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ