Kim Kardashian’ın ilginç fotoğraf çekimine yorum yağdı!

Dört çocuğunun babası Kanye West’ten geçtiğimiz sene boşanan Kim Kardashian, kurucusu olduğu marka için objektif karşısına geçti. Sahte deriden üretilen bikinisiyle ilginç bir fotoğraf çekimi gerçekleştiren reality şov yıldızına sosyal medyada yorum yağdı.

Kim Kardashian’ın ilginç fotoğraf çekimine yorum yağdı!
  • Foto Galeri
  • 28 Haziran 2023 13:16 | Son Güncellenme: 28 Haziran 2023 13:20
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Geçtiğimiz hafta ‘Kardashians’ adlı reality şovunda Scott Disick’e yeni bir sevgilisi olduğunu itiraf eden Kim Kardashian, kimliğini paylaşmadığı kişiyle arkadaşları sayesinde tanıştığını ve ‘isimsiz bir kulüpte’ yemeğe çıktıklarını açıklamıştı.

Yeni sevgilisiyle çok mutlu olduğunu söyleyen Kardashian, Disick’in; “Bu gizemli adam tüm standartlarını karşılıyor mu?” sorusu üzerine ise “Evet, karşılıyor” yanıtını vermişti.

BİKİNİLİ POZLARINI PAYLAŞTI

Bu sıralar özel hayatıyla gündemde olan Kardashian, son olarak 361 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından bikinili fotoğraflarını yayınladı.

Kurucusu olduğu ‘Skims’ markasının yeni ürünlerini tanıtmak için objektif karşısına geçen ünlü isim, sahte deriden üretilmiş bikinisiyle ilginç pozlar verdi.

“BU FOTOĞRAFLAR ÇOK GARİP”

42 yaşındaki ünlü ismin kısa sürede 2 milyondan fazla beğeni alan gönderisine; “Bence fotoğrafçını kov, bu çok gülünç bir çekim”, “Kim’in neyin reklamını yapmaya çalıştığını anlamadım, kafam karıştı” ve “Bu fotoğraflar çok garip ve korkunç” gibi binlerce yorum yazıldı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ