Uzman İsim Ürküten Gelişmeyi Duyurdu! Türkiye’ye Yaklaşıyor: “Son Derece İlginç” Diyerek Saat Verdi

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından ilginç bir gelişmeyi paylaştı. Kerem Ökten “Son derece ilginç” sözleriyle soğuk bir kütlenin Türkiye’ye yaklaştığını duyurdu. Ökten’e göre durgun hava yarın gece saat 02.15’ten itibaren aniden …

Uzman İsim  Ürküten Gelişmeyi Duyurdu! Türkiye’ye Yaklaşıyor: “Son Derece İlginç” Diyerek Saat Verdi
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından ilginç bir gelişmeyi paylaştı. Kerem Ökten “Son derece ilginç” sözleriyle soğuk bir kütlenin Türkiye’ye yaklaştığını duyurdu.

Ökten’e göre durgun hava yarın gece saat 02.15’ten itibaren aniden hareketlenecek. Bugün artışa geçen hava sıcaklıklarının bu ‘son derece ilginç’ soğuk kütlenin etkisi olduğunu dile getiren Ökten, sıcaklıkların hızla düşeceğini bildirdi.

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, ince kıyafetler giyilmemesi gerektiği konusunda vatandaşları uyardı. Ökten’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Son derece ilginç bir soğuk cephe Ülkemize yaklaşıyor. Yarın gece saat 02:15’te İstanbul’da durgun olan hava aniden hareketlenecek. Rüzgar ve yağış başlayacak ve hissedilen sıcaklık hızla düşecek. Bu cepheler gelmeden önce havayı ısıtır. Aldanıp da ince kıyafetle yatmayın…”

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ