‘İnci Taneleri’nin ikinci bölümünden yeni tanıtım yayınlandı!

Kanal D’nin yeni dizisi ‘İnci Taneleri’ geçtiğimiz hafta perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekran başına kilitleyen dizinin perşembe günü ekranlara gelecek ikinci bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.

‘İnci Taneleri’nin ikinci bölümünden yeni tanıtım yayınlandı!
  • TV-Dizi
  • 30 Ocak 2024 12:14 | Son Güncellenme: 30 Ocak 2024 12:17
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Haftalardır konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı ‘İnci Taneleri’nin birinci bölümü, 25 Ocak Perşembe akşamı yayınlandı.

Fragmanlarıyla olay yaratan ve günlerce konuşulan proje, hem reytinglere hem de sosyal medyaya damga vurdu. İlk bölümüyle rekor açılış yapan ‘İnci Taneleri’, Total’de yüzde 8.84 reyting ve 21.02 izlenme payı, AB’de yüzde 9.59 reyting ve 25.39 izlenme payı, ABC1’de ise 10.74 reyting ve 25.41 izlenme payı alarak, tüm kategorilerde zirveye çıktı.

YENİ TANITIM YAYINLANDI

‘İnci Taneleri’nin 1 Şubat’ta yayınlacak olan ikinci bölümünden ikinci fragman yayınlandı.

İkinci bölümde; Azem, Dilber yüzünden zor durumda kalıyor. Dilber’in Azem’e duyduğu hisler, Zahir’i harekete geçiriyor. Zahir Azem ve Dilber’in üzerine gidiyor. Ancak Azem, Zahir’den çekinmiyor ve karşılık veriyor. Peki Azem, Dilber’i korurken başkalarına zarar gelmesinin önüne geçebilecek mi?

İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00’de Kanal D’de!

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ