Meteoroloji’den Önemli Uyarı: Sağanak Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden önemli uyarı bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Meteoroloji Uzmanı Çelik önümüzdeki 2 gün boyunca ülkenin batı kısımlarında yağış bekleneceğini belirtti. Cengiz Çelik …

Meteoroloji’den Önemli Uyarı: Sağanak Geliyor!
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden önemli uyarı bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Uzmanı Çelik önümüzdeki 2 gün boyunca ülkenin batı kısımlarında yağış bekleneceğini belirtti. Cengiz Çelik, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun batı kısmı, Batı Karadeniz Bölgesi’nde sağanak yağış geçişlerinin olabileceğini ifade etti.

SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Uzmanı Cengiz Çelik, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun batı kısmı, Batı Karadeniz Bölgesi için sağanak yağış uyarısında bulundu.

EDİRNE, KIRKLARELİ VE TEKİRDAĞ’A DİKKAT

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’a sağanak geliyor. Meteoroloji bu illeri uyardı. Yarın sabah saat 9.00’da etkisini kaybedeceği öngörülen yağışlar nedeniyle oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ