Hadise’nin ‘O Ses Türkiye’deki yılbaşı şıklığı dudak uçuklattı

Yıllardır O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan Hadise, yeni yılda da koltuğuna oturacak. Kısa süre önce sevgilisi Kaan Yıldırım’dan ayrılan …

Hadise’nin ‘O Ses Türkiye’deki yılbaşı şıklığı dudak uçuklattı
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Yıllardır O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan Hadise, yeni yılda da koltuğuna oturacak.

Kısa süre önce sevgilisi Kaan Yıldırım’dan ayrılan Hadise bu yıl karalar bağladı.

Geçtiğimiz yıl kırmızı bir kıyafet tercih eden Hadise, O Ses Türkiye Yılbaşı 2021 için siyah sade bir elbise tercih etti.

Hadise yeni yıl kostümü ve takıları için ise servet harcadı. Ünlü şarkıcının giydiği bu siyah dantelli elbise 43 bin TL civarı.

ÜZERİNDE SERVET TAŞIYOR!

Hadise’nin bileklikleri yaklaşık 334 bin TL, küpesi yaklaşık 120 bin TL, yüzüğü ise yine yaklaşık 95 bin TL…

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yapacağı ‘O Ses Türkiye 2021’ yılbaşı özel bölümünde jüri üyeleri ise Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk olacak.

SÜRPRİZ KONUKLAR

Sahnede bu kez yarışmacılar değil birbirinden ünlü isimler olacak. Kerem Bursin, Hande Erçel, Ezgi Mola, Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki, Mert Fırat, Serhat Kılıç, Enis Arıkan, Hasan Can Kaya, Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Miray Daner, Ayça Ayşin Turan, Nazlı Çelik, Burcu Özberk, Saadet Özsırkıntı, Mustafa Mert Koç ve Hakan Çalhanoğlu sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecekler.

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüsü atlattıktan sonra kendisini işe veren şarkıcı Hadise, ilk olarak yüzü olduğu kolajen markası için kamera karşısına geçti.

500 BİN TL!

Hadise, daha sonra Tik Tok’ta yılbaşı akşamı yayınlanacak konseri için sahneye çıktı. Şarkıcının, üç saatlik akustik performansı için firmadan 500 bin TL aldığı konuşuluyor.

YILIN AŞKI BİTTİ

Geçtiğimiz haftalarda Covid-19’a yakalanan Hadise, sevgilisi Kaan Yıldırım’ın yanından ayrılıp kendi evine geçmiş, burada kendisini karantinaya almıştı.

Çiftin hastalık nedeniyle evleri ayırdıktan sonra ilişkilerine de son verdiği iddia edilmişti.

HADİSE İLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Kaan Yıldırım, ateş başında sevgilisiyle çekildiği fotoğrafını paylaşarak ayrılık iddialarını yalanlamıştı.

AYRILIK İDDİALARI GERÇEK ÇIKTI!

Sosyal medya hesabından ilişkisinin bittiğini açıklayan Hadise, ‘Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel… Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor…Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim…” dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ