Aile Dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın Sahnesi Ortalığı Yıktı: “Yukarı Bak Yukarı”

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın olduğu aile dizisi 3 Ekim Salı günü ikinci sezonla izleyicinin karşısına çıktı. Aile dizisinin 16. bölümü 17 Ekim Salı günü yayınlandı. Dizie ‘Aslan’ karekterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ve …

Aile Dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın Sahnesi Ortalığı Yıktı: “Yukarı Bak Yukarı”
  • TV-Dizi
  • 20 Ekim 2023 13:23 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2023 13:30
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın olduğu aile dizisi 3 Ekim Salı günü ikinci sezonla izleyicinin karşısına çıktı. Aile dizisinin 16. bölümü 17 Ekim Salı günü yayınlandı. Dizie ‘Aslan’ karekterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ve ‘Devin’i oynayan Serenay Sarıkaya’nın yatak odasındaki sahnesi sosyal medyada gündem sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

Sahnede beraber yatak odasında bulunan Aslan ile Devin, Leyla’nın ve çocukların durumunu konuştu. Bu sırada üstünü değiştiren Aslan, Devin’in dikkatini çekti. Devin, Aslan’a “Yeni taktiğin bu mu?” diye sorarken Aslan da ona “Yukarı bak yukarı” diyerek yanıt verdi.

Sahne sosyal medyada tartışmalara neden olurken bazı kullanıcılar “RTÜK’ün bunları görmediğini” söylerken bazıları ise “oyunculuklarının iyi olduğu” eleştirisi yaptı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ