MasterChef All Star’da Dün Akşam Kim Kazandı? MasterChef All Star Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef Türkiye All Star’da dün akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlık yarışından sonra büyük bir hayal kırıklığına uğrayan kırmızı takım yarışmacıları, dün akşama son derece yüksek ve enerjik bir giriş yaptı. Mavi …

MasterChef All Star’da Dün Akşam Kim Kazandı? MasterChef All Star Eleme Adayları Kimler Oldu?
  • TV-Dizi
  • 13 Temmuz 2023 12:27 | Son Güncellenme: 13 Temmuz 2023 12:31
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

MasterChef Türkiye All Star’da dün akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlık yarışından sonra büyük bir hayal kırıklığına uğrayan kırmızı takım yarışmacıları, dün akşama son derece yüksek ve enerjik bir giriş yaptı. Mavi takım yine kendinden son derece emin bir şekilde haftayı mağlubiyetsiz kapatacaklarına inanıyordu. Peki MasterChef’te dün kim kazandı? MasterChef All Star’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye All Star’da dün akşam sezonun ve haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oyanandı.

All Star kadrosunda yer alan yarışmacılar sezonun ilk mavi ve kırmızı takımlarında ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çabalıyor. İlk dokunulmazlığı elde eden mavi takım güne son derece rahat başlarken, bir mağlubiyeti olan kırmızı takım daha hırslıydı.

Dün akşamın dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan, arama motorlarında en çok aratılan dünya yemeklerini yapmalarını istedi.

İstenen yemeklerin oluştuğu menüyü çıkartmaları için takımlara tam 50 dakika süre verildi. Menüde yer alan yemekler ise şu şekildeydi:

MasterChef All Star 12 Temmuz Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye’de dün akşam dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun ardından skor 1-1 eşitlenmiş oldu.

MasterChef All Star’da Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Mavi takım yarışmacıları kaybettikleri oyun sonrası bireysel dokunulmazlık için yeniden tezgah arkasına geçti. Yapmaları gereken yemek ise ‘mortedella’ oldu. Değerlendirmelerin sonunda Ayaz ve Sergen’in tabakları en beğenilen iki tabak oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Sergen oldu.

MasterChef Türkiye All Star 12 Temmuz Eleme Adayları Kimler Oldu?

Takımın kaptanı Sergen bireysel dokunulmazlığı kazanmasının ardından ilk eleme adayı olarak Gamze’nin ismini verdi. Ardından yapılan oylamada ise mavi takımın ikinci, haftanın dördüncü eleme adayı Mert oldu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ