2 OCAK SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU, dün gece eleme potasına kimler gitti? Acun Ilıcalı büyük ödülü açıkladı! İşte Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kazanan takım!

Survivor 2. eleme adayı kim oldu? sorusunun yanıtı, dün geceki sezonun ikinci konseyinde belli oldu. Sezona hızlı bir giriş yapan Survivor 2024 All Star’ın 2 Ocak tarihli 2. bölümünde, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanmak için kırmızı ve mavi takım parkurda kıran kırana mücadele verdi. Güç, denge ve hızın ön planda olduğu Survivor All Star 2. dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazanırken, gecenin sonunda mavi takımında yapılan ada konseyinde bir isim Survivor eleme potasına gitti. Sezonun ikinci bölümünde performans birincisi de belli oldu. Önceki gün ilk eleme adayı Doğukan olmuştu. Öte yandan Acun Ilıcalı’nın konseyde ‘Survivor tarihinde bir ilk’ diyerek açıkladığı Kolombiya ödülü ise yarışmacıları heyecanlandırdı. Peki, dün gece Survivor eleme potasına kim gitti, dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte, Survivor All Star eleme adayları ve dün gece yaşananlar.

2 OCAK SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU, dün gece eleme potasına kimler gitti? Acun Ilıcalı büyük ödülü açıkladı! İşte Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kazanan takım!
  • TV-Dizi
  • 3 Ocak 2024 13:51 | Son Güncellenme: 5 Ocak 2024 18:45
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Survivor 2024 All Star eleme adayı, salı akşamı netlik kazandı. Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için parkura çıktı. Dokunulmazlık mücadelesinde tansiyon yükselirken, Acun Ilıcalı’dan da bir sonraki günün ödülü için sürpriz açıklama geldi. Ilıcalı kazanan takımın Kolombiya’ya gideceğini söyledi. Öte yandan 2. dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda, eleme potasına da Yaman girdi. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, ayrıntılar.

SURVİVOR’DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Önceki gün sezonun ilk dokunulmazlık oyununda ilk eleme adayı Doğukan olmuştu. Dün gece dokunulmazlığı kaybeden mavi takımında eleme konseyi yapıldı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi.

Yapılan oylama sonucu ismi en fazla çıkan yarışmacı Yaman oldu. Böylece Survivor’da eleme adayları Doğukan ve Yaman olarak belirlendi.

SURVİVOR PERFORMANS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Öte yandan Acun Ilıcalı ada konseyinde performans birincilerini açıkladı. Kırmızı takımda performans birincisi Merve Aydın olarak belirlendi.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2024 All Star’ın, ikinci günde kırmızı ve mavi takım eleme adayı olmamak için mücadele verdi. Zorlu oyunda ilk olarak kadınlar mücadelesi yaşandı. Kadınlar arasında oynanan oyunu Merve’nin Seda’ya karşı aldığı sayı ile kırmızı takım 7-8 kazandı.

Dokunulmazlık oyununun ikinci etabında ise kırmızı ve mavi takım erkekleri karşılaştı. Nefes kesen oyunda Furkan ve Turabi’nin yarışı nefes kesti. Turabi’nin Furkan’a karşı aldığı sayı ile erkekler mücadelesinde kazanan kırmızı takım oldu. Böylece kırmızı takım 2-0’lık skorla 2. dokunulmazlık oyununu kazandı.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ