Yeni Aşk Üçgeni mi? Kızılcık Şerbeti’ne Bomba Bir Oyuncu Dahil Oluyor!

Cuma akşamlarının reyting rekoru kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nde heyecan her geçen bölüm artarken, Birsen Altuntaş’ın haberine göre diziye bomba bir isim dahil olacak. KAYNAK: Birsen Altuntaş Kaynak: https://www.birsenaltuntas.com/dizi/k …

Yeni Aşk Üçgeni mi? Kızılcık Şerbeti’ne Bomba Bir Oyuncu Dahil Oluyor!
  • TV-Dizi
  • 23 Aralık 2023 14:18 | Son Güncellenme: 23 Aralık 2023 14:23
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Cuma akşamlarının reyting rekoru kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nde heyecan her geçen bölüm artarken, Birsen Altuntaş’ın haberine göre diziye bomba bir isim dahil olacak.

Kızılcık Şerbeti Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi olmaya devam ederken, dizideki entrika seviyesinin artması için yepyeni hamleler geliyor.

Son olarak Farah Zeynep Abdullah’ın konuk oyuncu olarak katıldığı dizide bu hamlenin ardından Apo ve Alev aşkı patlak verirken, güzel bir oyuncunun kadroya dahil olacağını açıklandı.

Ömer karakteri için diziye dahil olacak karakterin ismi Görkem olurken, yapım şirketi bu karakter için meşakkatli bir araştırma yaptı.

Görkem karakteri için güzel oyuncu Özge Özacar’la anlaşma sağlanırken, Görkem’in Kıvılcım ve Ömer arasındaki dinamiğe nasıl yön vereceği daha şimdiden merak ediliyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ