‘Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı nefes kesti! ‘Ceylin kurtulabilecek mi?’

Ceylin’in (Pınar Deniz) kaçırılmasının ardından büyük bir çaresizlik ve endişe yaşayan Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) var gücüyle eşini bulmaya …

‘Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı nefes kesti! ‘Ceylin kurtulabilecek mi?’
  • TV-Dizi
  • 13 Ekim 2022 17:17 | Son Güncellenme: 13 Ekim 2022 17:22
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Ceylin’in (Pınar Deniz) kaçırılmasının ardından büyük bir çaresizlik ve endişe yaşayan Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) var gücüyle eşini bulmaya çalışırken, Ceylin de haftalardır aranan katil tarafından kaçırıldığını anlayınca oradan nasıl kurtulacağını düşünmeye başlıyor. Daha önce yaşananları bilmeyen diğer kaçırılan kişilerle ise Ceylin arasında gerginlik başlıyor.

“KATİL KİM?”

Heyecanın bir an olsun düşmediği yapımda; ’Ceylin kurtulabilecek mi?’’ ve ‘’Katil kim?’’ sorularının cevabı, bu pazar izleyenleri bekliyor.

OYUNCU KADROSU

Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Ali Bilgin rejisinin Sema Ergenekon kalemiyle buluştuğu Yargı dizisi, merakla beklenen yeni bölümüyle 16 Ekim Pazar günü saat 20:00’de Kanal D’de.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ