29 milyonluk araba satışa çıktı! Türkiye’den 110 kişi sıraya girdi

Rolls-Royce, dünyanın en pahalı otomobil markası olarak biliniyor. Lüks ve prestijleriyle tanınan bu araçlar, el işçiliği ve özel üretim olmalarıyla da öne çıkıyor. Rolls-Royce’un ilk elektrikli modeli Spectre, Türkiye’de 29 milyon TL’den satışa …

29 milyonluk araba satışa çıktı! Türkiye’den 110 kişi sıraya girdi
  • Ekonomi / Otomobil
  • 17 Mayıs 2024 17:03 | Güncellenme: 17 Mayıs 2024 17:14
  • A+
    A-
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Rolls-Royce, dünyanın en pahalı otomobil markası olarak biliniyor. Lüks ve prestijleriyle tanınan bu araçlar, el işçiliği ve özel üretim olmalarıyla da öne çıkıyor.

Rolls-Royce’un ilk elektrikli modeli Spectre, Türkiye’de 29 milyon TL’den satışa çıktı. Rolls-Royce’un bu ultra lüks elektrikli otomobili satışa sunulur sunulmaz Türkiye’de 15 adet sipariş alındı. Türkiye’den tam 110 kişi de bu lüks araca sahip olmak için adını sıraya yazdırdı.

Araca sahip olmak için bekleyen 110 kişinin otomobillerini sahip olabilmek için 2026’ya kadar beklemesi gerekiyor.

Reklam

ROLLS-ROYCE SPECTRE MODELİ

Spectre, 2023 yılında duyuruldu ve 2025’te piyasaya sürülmesi planlanıyor. Otomobil, Rolls-Royce’un ikonik Phantom modelinden daha uzun ve daha alçak bir gövdeye sahip. Spectre, 5,4 metre uzunluğunda ve 2,1 metre genişliğinde.

Spectre, 585 beygir gücü ve 900 Nm tork üreten çift elektrikli motoruyla çalışıyor. Otomobilin menzili 520 kilometre olarak açıklanıyor.

Spectre’nin standart özellikleri arasında deri döşeme, panoramik cam tavan, ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar ve arka koltuk eğlence sistemi yer alıyor.

Spectre, lüks otomobil pazarında Tesla Model S ve Lucid Air gibi modellerle rekabet edecek.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ