‘Ya Çok Seversen’de Leyla ve Ateş arasındaki gerilim büyüyor!

Kanal D’nin; yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan dizisi ‘Ya Çok Seversen’in 11’inci bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Ateş ve Leyla’nın arasındaki gerilimin tüm evi sardığı tanıtım yeni bölümde yaşanacaklara dair sinyaller veriliyor.

‘Ya Çok Seversen’de Leyla ve Ateş arasındaki gerilim büyüyor!
  • TV-Dizi
  • 13 Eylül 2023 12:30 | Son Güncellenme: 14 Eylül 2023 13:13
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Ya Çok Seversen’in 11’inci bölümünden yayınlanan ilk tanıtımında; Leyla ile Ateş’in arasındaki gerilim gittikçe büyüyüp, ev halkını da etkilemeye başlamıştır.

Ilgaz’ın Ateş ve Leyla’nın arasındaki oyununu fark edip, isyan ettiği anlar dikkat çekiyor. Füsun’un Leyla’ya bulunduğu teklifle nelerin değişeceği merakla bekleniyor.

Senaryosunu Erdi Işık, Karden Kasaplar, Ceyda Aşar, Senem Birlik’in birlikte yazdığı Ya Çok Seversen’in oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor.

Ali Balcı’nın yönetmenliğini üstlendiği Ya Çok Seversen dizisi, heyecan dolu yeni bölümüyle cumartesi günü saat 20.00’de Kanal D’de.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ