Silivri CHP’de 2. Fiyasko

Bora Balcıoğlu’nun “Geleceğin Silivri’si” buluşması da fiyasko oldu

Silivri CHP’de 2. Fiyasko
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Bora Balcıoğlu’nun “Geleceğin Silivri’si” buluşması da fiyasko oldu.
Hayal kırıklığı yaşayan CHP sempatizanı vatandaşlar “Bu muydu birlik ve beraberlik toplantısı” demekten kendilerini alamadı.

CHP’nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Megasaray Toplantı Salonu’ndaki “Geleceğin Silivri’si” halk buluşmasıyla seçim kampanyasına katılım geçmiş yıllar seçim toplantılarına göre oldukça düşük kaldı.

Doruk Bulut ve Melih Yıldız’dan zoraki fotoğraf.

2024 yerel seçimine kamuoyunca fazla kabul görmeyen ve benimsenmeyen aday adayı Bora Balcıoğlu aday gösterince Silivri halkı Megasaraydaki bu toplantıya itibar etmedi. Toplantıya katılım sayısı yüzlerle sınırlı kaldı.
Geçmiş yıllarda yapılan yerel seçimlerde CHP, Mega saray düğün salonuna 1500- 2000 kişi kendiliğinden doldurur, salonda ayak basılacak yer bırakmazdı. Şimdi ise Silivri CHP, adam taşımayla bile salonu dolduramadı.

Günler öncesinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da toplantıya katılacağının duyurulması bile yetmedi. Zaten İmamoğlu da toplantıya gelmedi.

Silivri CHP’nin eski başkanlar ıle yöneticilerinin katıldığı toplantıda, parti içi birlik ve beraberlik mesajları ve iktidar hedefleri söylemlerine de halk itibar etmedi.

Geçtiğimiz Perşembe günü düzenlenen basın kahvaltısında Bora Balcıoğlu ile birlikte aday olabilmek için parti içerisinde yarışan diğer aday adayları da toplantıya davet edilmiş ve Balcıoğlu ile birlikte fotoğraf vermeleri için epeyce çaba sarf edilmişti.
Bu Birlik ve beraberlik toplantısına sadece iki aday adayı katılmış ve toplantı basının önünde büyük bir fiyasko ile sonuçlanmıştı.

04 Şubat 2024 Pazar günü yapılana ikinci birlik ve beraberlik toplantısına CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in araya girmesiyle salona gelen aday adayları Doruk Bulut ve Melih Yıldız, zoraki olarak Bora Balcıoğlu’nun elini kaldırarak fotoğraf verdi.
Öte yandan bazı CHP yandaşı yerel basın toplantıyı göklere çıkardı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ