Şevval Şahin, Miami tatilinde

Uzun süredir tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına rağmen tatile doymayan Şevval Şahin, paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor …

Şevval Şahin, Miami tatilinde
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Uzun süredir tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına rağmen tatile doymayan Şevval Şahin, paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor.

“YAŞADIĞIN DEĞİL, HİSSETTİN YER”

258 bin takipçili Instagram hesabından mavi bikinili fotoğrafını paylaşan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, “Ev yaşadığın değil, hissettiğin yerdir” notunu yazdı.

Takipçilerin, çok sayıda kalp ve alev emojisinin bıraktığı karelere; “Cildin süper”, “Fizik kraliçesi, “Muhteşem fizik” ve “Bebek gibi güzel” şeklinde övgü dolu yorumlar yağdı.

“ÖZLEMİŞİM”

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da beyaz tulumuyla poz veren 22 yaşındaki model, sosyal medya hesabından paylaştığı kareye, kalp emojisiyle birlikte “Özlemişim” notunu düşmüştü.

Şevval Şahin’e sevenleri, “İyice zayıflamışsın, bir deri bir kemik kalmışsın”, “Acil kilo alman lazım, olmaz böyle!” ve “Biraz et ye” gibi yorumlar yapmıştı.

“SAÇMA YORUMLARINIZDAN BIKTIM”

Zaman zaman sosyal medyada bu tarz yorumlara maruz kalan tescilli güzel, yayınladığı fotoğrafa yazdığı not ile sessizliğini bozmuştu.

Şevval Şahin, “Hayır, size anormal geldiği için kilo almayacağım. Sizin saçma yorumlarınız ve mesajlarınızdan bir tık bıktım diyebilirim. Yorum silip ‘block etmek’ten de (engellemekten) çok sıkıldım. Siz hangi kiloda mutluysanız öyle olun. Başkalarının kilosuna karışmak ne? Sanki sosyal medyada ideal güzellik kavramı yokmuş gibi bir de kadınlardan hala body shaming (vücudu aşağılama) / cyber bullying (siber zorbalık) görmek üzücü. Hem equality (eşitlik) diyorsunuz, hem de Instagram’da popüler hesapları yargılamaktan çekinmiyorsunuz” ifadelerini kullanmıştı.

“EVET, AVATAR’IM”

Ünlü model, sözlerine; “Yazık! Beni Şevval yapan da size göre ‘anormal’ olan vücudum. Yes, I’m an Avatar and I love it! (Evet, Avatar’ım ve bunu seviyorum) Tabi ki her zaman pozitif mesaj atanları da görüyorum hep. Unuttuğumu sanmayın” diye devam etmişti.

“BACAK BOYU KADAR BOYUM VAR”

Öte yandan Şevval Şahin, birkaç hafta önce de katıldığı bir davette objektif karşısına geçmiş ve genç modelin takipçileri bacak boyuna ve zayıflığına takılmıştı.

22 yaşındaki Şahin’in “Ruh halinizi parlatmaya devam edin” notuyla yaptığı paylaşıma; bazı kullanıcılar “Nasıl Türkiye Güzeli olmuş anlamıyorum, iskelet gibi” derken, kimisi ise “Bacak boyu kadar boyum var” şeklinde yorumlar yapmıştı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ