MasterChef’te Sergen’in Uyuyakalıp Yayına Geç Katılmasına Şeflerin Kayıtsız Kalması Yoğun Eleştiri Topladı

MasterChef’in en tartışmalı isimlerinden Sergen neredeyse her gün gündem olmayı başarıyor. Son bölümde gündem olma sebebi ise uyuyakalıp programa geç kalması. Tüm yarışmacılar ve şefler stüdyodayken Sergen’in daha sonradan yayına katılması hiçbir …

MasterChef’te Sergen’in Uyuyakalıp Yayına Geç Katılmasına Şeflerin Kayıtsız Kalması Yoğun Eleştiri Topladı
  • TV-Dizi
  • 18 Ağustos 2023 09:49 | Son Güncellenme: 18 Ağustos 2023 10:01
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

MasterChef’in en tartışmalı isimlerinden Sergen neredeyse her gün gündem olmayı başarıyor. Son bölümde gündem olma sebebi ise uyuyakalıp programa geç kalması. Tüm yarışmacılar ve şefler stüdyodayken Sergen’in daha sonradan yayına katılması hiçbir tepki almayıp bir de şefler tarafından alkışlatılınca sosyal medyadan eleştiri yağdı.

Ekranların en sevilen yarışma programlarından MasterChef All Star’da yemekten ziyade kaos ve entrika hakimiyet sürüyor.

Yarışmacılar arasındaki amansız mücadele hız kesmeden devam ederken bu mücadele yalnızca iyi yemeklerle değil, laf sokmaktan mod düşürmeye kadar türlü kategorilerde ilerliyor. Laf sokmak deyince de akla hemen Sergen geliyor.

Kaptanlıktan ödül oyununa kadar her oyunda başarılı olan Sergen’in yemek konusundaki yetenekleri aşikar, fakat sık sık yarışmacı dışlaması ve densizliğe kayan davranışlarının hiçbir şekilde uyarılmasıyla Sergen izleyiciler tarafından ‘torpilli mi?’ şeklinde merak unsuru oluyor.

Son olarak takım kaptanı Azize’ye Alican’ı dışlatması ve ona hiçbir iş yaptırmamasıyla gündeme gelen Sergen’in neye dayanarak bu kadar rahatlıkla sözünü geçirebildiğini çözümlemeye çalışırken, son bölümde bambaşka bir skandal yaşandı.

Uyuyakaldığı için çekime yarışmacılar ve şeflerden sonra gelen Sergen uyarılmak yerine alkışlatılınca sosyal medyada eleştiri yağmuru başladı.

İşte söz konusu olaya gelen tepkiler:

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ