MasterChef’te Burcu’dan şaşırtan ‘kaptanlık’ açıklaması: Potaya göndermek için seçti

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef’te 19’uncu hafta heyecanı başladı. 27 Aralık akşamı …

MasterChef’te Burcu’dan şaşırtan ‘kaptanlık’ açıklaması: Potaya göndermek için seçti
  • TV-Dizi
  • 28 Aralık 2021 12:03 | Son Güncellenme: 28 Aralık 2021 12:08
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef’te 19’uncu hafta heyecanı başladı. 27 Aralık akşamı 143’üncü bölümüyle izleyici karşısına çıkan yarışmada Mert’in gidişiyle altı kişi kaldı.

KAPTANLIK OYUNU ÖNCESİ GERİLİM ARTTI

Her hafta olduğu gibi pazartesi günü mavi takım kaptanlığı için mücadele eden yarışmacılar, oyun öncesi şeflerle sohbet etti. Yarışmacılardan geçtiğimiz haftanın bir değerlendirmesini isteyen şefler, Tahsin’in ardından sözü Burcu’ya verdi.

Mert’le 10 yıl öncesine dayanan bir arkadaşlığı olduğunu bir kez daha anlatan Burcu, onun da kendisi gibi duygularıyla hareket ettiğini ve bu nedenle iyi anlaştıklarını anlattı.

BURCU’DAN FLAŞ İDDİA

Ardından geçtiğimiz hafta kırmızı takım kaptanı seçilmesiyle ilgili konuşan Burcu, haftalardır gerginlik yaşadığı Dilara’ya adeta taş attı. Dilara’nın mavi takım kaptanı olduktan sonra kendisini kırmızı takım kaptanı seçmesiyle ilgili şu sözleri söyledi:

“BİLEREK SEÇTİ”

“Dilara’nın strateji yaptığını düşünüyorum. Beni potaya göndermek için seçti. Çünkü bir elimde kapanmayan bir bıçak yarası olduğunu; diğer elimin parmağında da bir enfeksiyon olduğunu biliyor. Bu onun tercihidir. Strateji yaptı diye kötü olamaz.”

DİLARA’DAN YANIT

Bunun üzerine söz alan Dilara ise “Buradaki kimsenin neresinde yarası var ilgilenmiyorum. Umurumda da değil. Kendimi artık yarışmada tabaklarımla göstermek istiyorum. Burcu’yla güzel bir yarış çıkartabileceğimiz için onu rakip seçtim. Ki bunu ilk gün kaybettikten sonra da söyledim. Arkadaşlarıma da rica ediyorum, herkes önündeki yemeğe baksın. Beni bu tarz tartışmaların içine sokmayın. Yoruldum” diye konuştu.

Akabinde sezonun son kaptanlık oyununu oynandı. Şefler, Burcu Önal, Dilara Başaran, Eren Kaşıkçı, Hasan Biltekin, Sergen Özen ve Tahsin Küçük’ten mavi takım kaptanı olabilmeleri için ‘beef wellington’ yapmalarını istedi.

MASTERCHEF 2021’İN SON KAPTANI

Bir saat sürenin sonunda tüm yemeklerin tadına bakan şefler; Eren, Hasan ve Tahsin’in gecenin en iyi tabaklarını yaptığını söyledi. Bu üçlü arasından daha başarılı olan Eren ise MasterChef 2021’in son mavi takım kaptanı oldu.

MasterChef’te kaptanlık oyununu kazanan ve mavi takım kaptanı olan Eren, kırmızı takım kaptanı olarak Hasan’ı seçti. Daha sonra ise iki kaptan, haftanın takımlarını belirlemek için seçim yaptı.

TAKIMLAR KURULDU

MasterChef’in son bölümünde; mavi takımda kaptan Eren, Sergen ve Tahsin yer aldı. Kırmızı takım ise kaptan Hasan, Burcu ve Dilara’dan oluştu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ