MasterChef Sergen’in Açık Açık “Yarışmacı Kayıracağım” Demesi Üzerine Eda Eteğindeki Tüm Taşları Döktü

MasterChef’in olaylı yarışmacısı Sergen bu hafta yaptığı açıklamalarla isminden epey söz ettirdi. ‘Eren, Hasan ve Tahsini ölsem yazmam’ diyen Sergen bu hareketiyle tabak kazananları yazacağını açık ederken, Cemre’ye yaptığı zorbalıkları yarışmadan …

MasterChef Sergen’in Açık Açık “Yarışmacı Kayıracağım” Demesi Üzerine Eda Eteğindeki Tüm Taşları Döktü
  • TV-Dizi
  • 30 Kasım 2023 16:29 | Son Güncellenme: 30 Kasım 2023 16:34
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

MasterChef’in olaylı yarışmacısı Sergen bu hafta yaptığı açıklamalarla isminden epey söz ettirdi. ‘Eren, Hasan ve Tahsini ölsem yazmam’ diyen Sergen bu hareketiyle tabak kazananları yazacağını açık ederken, Cemre’ye yaptığı zorbalıkları yarışmadan elenen Eda yüzüne vurdu.

MasterChef’in olaylı ismi Sergen neredeyse her bölüm gündem olmayı başarırken, dün akşamki bölümde söylediği sözlerle izleyicileri şoke etti.

Yarışma boyunca 2021 yarışmacılarının birbirini kayırdığı sosyal medyada sık sık gündem olurken, yarışmacı sayısının azalmasıyla her yarışmacı eleme potasına birbirini göndermek zorunda kalıyor.

Sergen’in Tahsin, Hasan ve Eren’i kayırdığı iddiaları gündemden düşmezken, dün akşam yayınlanan bölümde bunu kendi ağzıyla söylemesi herkesi şoke etti.

“Bundan sonra Tahsin’i Eren’i, Hasan’ı ölsem yazmıyorum.” diyen Sergen, Kıvanç’ın “Cemre’ye neden tepki gösterdiniz o zaman?” sorusuna “Şimdi de ben yapacağım.” derken, burada tabakları kaybetse dahi arkadaşlarını yazmayacağını belirtti.

İşte Sergen’in o sözleri:

Sergen’in bu sözleri üzerine pek çok MasterChef izleyicisi 2021 yarışmacılarının torpilli olduğuna dair paylaşımlar yaparken, yarışmadan elenen Eda, Sergen hakkında açtı ağzını yumdu gözünü.

İşte Eda’nın olay yaratan o açıklaması:

“Cemre’yi yerden yere vurdunuz ama zaten kazanan tabakları ilk sen gönderdin kardeşim. Gamze 3/3 kazandığında ilk hafta potaya yolladın.”

‘Bunu bir tane allahın kulu söylemedi orada ama ben Demek Akalın’a çıkınca söyledim. Çağatay’ı senden önce takıma aldım diye 1. hafta takımımda huzursuzluk çıkarıp, çalışmadınız seni potaya yollayacağım dedin ve gönderdin. Daha detaylar var da neyse…’

“Tabağı da kaybetse defalarca kendi arkadaşlarını korudun! Sayenizde potaya girmeden ilerleyenleri halk biliyor! Kulisin de kralını yapıyorsunuz bunu da oradaki herkes biliyor, susmaya devam etsinler.”

‘Şimdi o yapıyorsa ben de yaparım deme bunun Cemre ile hiç ilgisi yok. Siz zaten başından beri bu tavırdaydınız! Takipten çıkmışsın ya beni kesin bir yerlerde doğru bir şeyler yazmışımdır hoşuna gitmemiştir. Umrumda değil, iyi de oldu. Program bitsin şu an takip ettiklerini de çıkacaksın.’

“Ahh ahh çok iyi tanıdım sizi… Rahat rahat eleştirebilirim şimdi ayıp olmasın diye susuyordum özgürüm şimdi, teşekkürler.”

‘Ah konuşma Eda diyorum dayanamıyorum! Daha neler var da neyse şimdilik bu kadar yeter. Bana çok mesaj geliyor yorum yapmamı isteyenler için arada yapacağım burada eleştirilerimi.’

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ