MasterChef All Star’da yarışmaya veda eden isim Gamze oldu

MasterChef All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde Sefa, Eda, Gamze, Ayaz, Dilara, Sergen ve Barbaros arasında yapılan elemede yarışmaya veda eden isim Gamze oldu.

MasterChef All Star’da yarışmaya veda eden isim Gamze oldu
  • TV-Dizi
  • 18 Eylül 2023 19:30 | Son Güncellenme: 18 Eylül 2023 19:36
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Sefa, Eda, Gamze, Ayaz, Dilara, Sergen ve Barbaros arasında yapılan gecenin en başarısız yemeğini yapan Gamze hayallerine veda etti.

MEHMET YALÇINKAYA’NIN YEMEĞİNİ YAPTILAR

Yarışmacılar ilk etapta Pikan Cevizi ve kekik kullanarak en lezzetli ve yaratıcı tabağı yapmaya çalıştı. Oyununun sonunda en lezzetli yemeği yapan isimler Dilara, Sergen ve Barbaros oldu. İkinci tura kalan Gamze, Eda, Sefa ve Ayaz ikinci tura kalarak Mehmet Yalçınkaya’nın Tavuk Ciğerli Mousse yemeğini yapmaya çalıştı. Gecenin sonunda en başarısız yemeği yapan Gamze MasterChef All Star’dan elendi.

“BURAYA KADAR DİRENEBİLDİM”

Yarışmanın iddialı isimlerinin başında gelen Gamze ise veda konuşmasında “Potalar motivasyonumuzu etkiliyor. Görevim ve nasibim buraya kadarmış. Hiçbir şey kaybetmedim. MasterChef’ten aldığım kanatlarımı taktım ve uçmaya devam edeceğim. Adapte olamadan gidiyorum, benim için erken bir veda. Buraya kadar direnebildim” dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ