Silivri CHP’de Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri İlçe Başkanlığı, parti binasında bayramlaşma programını düzenledi

Silivri CHP’de Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri İlçe Başkanlığı, parti binasında bayramlaşma programını düzenledi.
Programa, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, CHP Parti Meclisi Üyesi Berker Esen, belediye meclis üyeleri, geçmiş dönem ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, partililere ve Silivri halkına bayram tebriklerini iletti.
Balcıoğlu, “Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Gece gündüz, yağmur çamur demeden mücadele ederek bu güzel günün mimarı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum,” ifadelerini kullandı.

CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür’de partililerin emekleri ve özverili çalışmaları sayesinde elde edilen başarıları vurgulayarak, “Rekor bir oy oranı ile kazandık ve rekor sayıda meclis üyesi kazandık. Ancak durmak yok; 2028 genel seçimleri ve 2029 yerel seçimleri için şimdiden çalışmaya başlayacağız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte Silivri’mize çok güzel hizmetler sunacağız,” dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ