Kim Kardashian Cinsel ilişki kasetiyle dalga geçti

Dünyaca ünlü realty şov yıldızı Kim Kardashian, ünlü TV şovu Saturday Night Live’da sunuculuk yaptı. 40 yaşındaki ABD’li reality show yıldızı …

Kim Kardashian Cinsel ilişki kasetiyle dalga geçti
  • Foto Galeri
  • 15 Ekim 2021 16:31 | Son Güncellenme: 15 Ekim 2021 17:03
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Dünyaca ünlü realty şov yıldızı Kim Kardashian, ünlü TV şovu Saturday Night Live’da sunuculuk yaptı.

40 yaşındaki ABD’li reality show yıldızı, komedi programında ilk kez yaptığı sunuculukta estetik ameliyat, cinsel ilişki kasedi ve Kanye West ile boşanması gibi dikkat çekici konularda esprili yorumlar yaptı.

Sunuculuk yapan Kardashian en çok da kendisiyle ilgili öne çıkan gündemleri ele aldı. Kardashian “Size güzel bir yüzden çok daha fazlası olduğumu göstermek için bu gece burada olmaktan heyecan duyuyorum. Ve iyi saç, harika makyaj, harika göğüsler ve mükemmel bir popo” dedikten sonra, “Temelde, kız kardeşlerimin plastik cerrahlarına gösterdiği referans fotoğraftan çok daha fazlasıyım” şeklinde konuştu.

Kardashian, eski sevgilisi Ray J. İle çıkan cinsel ilişki kaseti hakkında da yorum yaparak, “Benim bir tane filmim çıktı ve hiç kimse bana onun prömiyer yaptığını söylemedi. Annemin aklından çıkmış olmalı” dedi.

“Tüm zamanların en iyi rap şarkıcısıyla evlendim. Bana dört harika çocuk veren, Amerika’nın en zengin siyah adamı” diyerek boşanma aşamasında olduğu Kanye West’ten de bahseden Kardashian, “Yani ondan boşandığımda, bu sadece tek bir şey eksiliyor demektir… şahsiyet” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ