Güraslan: “Silivrililerden özür diliyorum”

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan gerçekleştirdiği basın toplantısında geçmiş sezonu değerlendirdi ve yeni sezonla ilgili bilgilendirmede yaptı.

Güraslan: “Silivrililerden özür diliyorum”
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden ve lig sonunda da Bölgesel Amatör Lige düşen Silivrispor’da Kulüp Başkanı Taylan Güraslan kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi.
Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Güraslan “Bizler bu kulübün başarılı olmasını adına ailemizi, işimizi ikinci plana attık. Ancak geldiğimiz noktada maalesef başarısız olduk. Tabii ki bu dönemde bizi eleştirenler de çok oldu. Sessizliğimizi Silivrispor’u kaosa sürüklemek adına koruduk. Bu tarz STK’ların başında olduğunuz zaman rahat bir çalışma ortamına ihtiyaç duyansınız. Biz bu iki senede ne yazık ki bu rahat çalışma ortamını sağlayamadık!

Biz siyasi kısır çekişmelerin dışında kalmak istedik. Kulüple ilgili bizi bir yere götüremeyecek tartışmaların hep dışında kalmaya gayret ettik. Bunun için bu kulübün başında ben varsam bu başarısızlığın da tek sorumlusu benim ve tüm Silivrililerden ve kamuoyundan tekrardan özür diliyorum. Tek sorumlusu benim derken bizi bu noktaya getiren ve iki gruba ayırabileceğim doğal afetler ve idari afetler oldu. Yaşanan her iki durumda da başarısız olduğumuz noktalar vardı ve bu da bizim gidişatımızı engelledi.
Yeni sezonda, yeni hedeflerle birlikte kaldığımız yerden devam ederek, düştüğümüz yerden kalkacak güçteyiz. Daha güçlü bir çalışma ile yiğidi düştüğü yerden kaldıracağız” dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ