Eda Taşpınar: Birinin beni tamamlamasına ihtiyacım yok

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ve ocak ayında oyuncu sevgilisi Çağrı Atakan’dan ayrılan Eda Taşpınar …

Eda Taşpınar: Birinin beni tamamlamasına ihtiyacım yok
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ve ocak ayında oyuncu sevgilisi Çağrı Atakan’dan ayrılan Eda Taşpınar, hakkında merak edilenleri anlattı.

İşte Posta’dan Halil Kalmuk’a konuşan Eda Taşpınar’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

“Yalnız ve özgür olmayı seviyorum. Ben tamım! Bu nedenle birinin beni tamamlamasına ihtiyacım yok. Aşk; iletişim, anlayış ve merhamet içeren bir seçimdir.”

“Akışta kalıp, geleni ve olup biteni kabulleniyorum. Sanırım bu kabullenişin getirdiği sükunet de bağımlı olduğum tek şey.”

AŞKLARI 4 AYDA BİTMİŞTİ

Öte yandan son dönemde Survivor ile gündeme gelen Çağrı Atakan, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Oyuncu, dört aydır birlikte olduğu Eda Taşpınar’la yollarını ayırdığını açıklamıştı.

İlişkilerinin bittiğini belirten Atakan, “Fikir anlaşmazlığı yüzünden birlikte karar alarak, ilişkimize nokta koyduk. Böyle olması gerekiyordu, dostça ve arkadaşça bitti. Hayırlısı olsun” demişti.

MEKSİKA’DAN TATİL POZU

Sosyetik güzel Taşpınar, geçtiğimiz ay gittiği Meksika-Tulum’’daki tatilini uzatmış, Instagram’da paylaşım yapmayı da ihmal etmemişti. Eda Taşpınar, mayokinisiyle yerde verdiği pozun altına İngilizce olarak, “Sadece orada dur, zaten umurumda değil” notunu yazmıştı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ