Derin Talu’dan Cadılar Bayramı pozu

Sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle sık sık adından söz ettiren Derin Talu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 3 Eylül’de 18 …

Derin Talu’dan Cadılar Bayramı pozu
  • Foto Galeri
  • 25 Ekim 2021 17:20 | Son Güncellenme: 25 Ekim 2021 17:23
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle sık sık adından söz ettiren Derin Talu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

3 Eylül’de 18 yaşına giren Derin Talu, geçtiğimiz gün bir marka için lila renkli mayosuyla objektif karşısına geçti. Verdiği iddialı pozları Instagram hesabından yayınlayan Derin Talu’nun fotoğrafları, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

“KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZİ BİLİYORUZ!”

Öte yandan eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde kızları Deren ve Derin’in sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili konuşmuştu.

Samyel şunları söylemişti, “Kameraların önünde doğdukları için dikkat çekiyorlar. Benden miras kalan ün için onları kısıtlayamam, sonuçta onlar da birer birey. Tüm yaşıtlarının fotoğrafları aynı. Hepimizin sorunu olan ‘elalem ne der?’ bu üç kelimeden nefret ediyorum.”

“Kendim yapmıyorum, çocuklarıma da bunu yapmıyorum. Ne giymek istiyorlarsa, onu giyebilirler. Çocuklarıma karşı sorumluluklarımı biliyorum, onlar da ne yapacaklarını iyi biliyorlar. Hepimiz kırmızı çizgilerimizi biliyoruz.”

1995 yılında nikah masasına oturan mimar Eren Talu ile Defne Samyeli, 2011’de boşanmıştı. Samyeli ve Talu’nun, Derin ve Deren adında iki kızı bulunuyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ