Defne Samyeli’nin iddialı tarzı gündem oldu!

Kariyerine spikerlik yaparak başlayan ve sonrasında oyunculuk ile şarkıcılığı aynı anda devam ettiren 49 yaşındaki ünlü isim Defne Samyeli …

Defne Samyeli’nin iddialı tarzı gündem oldu!
  • Foto Galeri
  • 18 Şubat 2022 20:32 | Son Güncellenme: 18 Şubat 2022 20:34
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Kariyerine spikerlik yaparak başlayan ve sonrasında oyunculuk ile şarkıcılığı aynı anda devam ettiren 49 yaşındaki ünlü isim Defne Samyeli, iddialı tarzıyla yine adından söz ettirmeyi başardı.

Sağlıklı beslenmeye ve sporuna özen gösteren iki çocuk annesi Samyeli, tercih ettiği kıyafette kusursuz fiziğini bir kez daha gözler önüne serdi.

INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Defne Samyeli, son sahnesinde derin yırtmaç ve göğüs dekolteli yeşil, kabarık bir elbise tercih etti. Samyeli, elbisesiyle verdiği pozları da 866 bin takipçisi olan Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Cesur tarzıyla sık sık gündeme gelen ünlü ismin “Dün geceden” notuyla paylaştığı karelerini gören takipçileri ise “Muhteşemsin”, “Şahanesin” gibi yorumlar yaptı. Samyeli’nin fotoğrafları, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Öte yandan Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde Etiler’de görüntülenmişti. Son dönemde sahne kıyafetleri hakkında yapılan eleştirilerle ilgili yöneltilen sorulara yanıt veren ve yapılan eleştirileri doğru bulmadığını ifade eden Samyeli, şöyle konuşmuştu:

“UMURUMDA DEĞİL”

“Bunu hiç anlamlı bulmuyorum. Yıllardan beri sahne şovlarının gerektirdiği özenli bir duruş var. Bunun içinde insanlar ne isterse onu giyiyorlar. Kendi özgün karakterleri, kişilikleri, hangi modacı ile çalıştıkları, o sene nelerin moda olduğuna dair birçok faktör var. Zaten insanlarla ilgili hayat seçimleri konusunda eleştiri yapmanın çok gereksiz olduğunu düşünen birisiyim. Eleştirmek ile ilgili sıkıntım yok. İsteyen istediğini söyleyebilir. Umurumda değil.”

Eski eşi Eren Talu’nun evlilik döneminde giyim konusunda kendisine çok karıştığını belirten Samyeli, şu ifadeleri kullanmıştı; “Bir zamanlar çok karışırdı. Evlilik dönemlerinde geleneksel Türk erkeği durumlarını yaşamayan kadın yoktur…”

“NE GİYECEĞİMİZE BİZ KARAR VERMELİYİZ”

“Muzdarip değilim ama insanların sınırlarını kendisi çizmesi gerektiğine inanıyorum. Bence ne giyeceğimize biz karar vermeliyiz. Bununla ilgili kimsenin sınırlandırması söz konusu olmamalı.”

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ