Survivor Mert ve Sude Burcu sevgili mi? Nisa Bölükbaşı’ndan büyük tepki!

Survivor 2022 All Star’da bu akşam ekrana gelecek olan ödül oyunu öncesinde Mert, Sevgililer günü dolayısı ile Sude’ye çiçek veriyor. Oyun …

Survivor Mert ve Sude Burcu sevgili mi? Nisa Bölükbaşı’ndan büyük tepki!
  • TV-Dizi
  • 17 Şubat 2022 20:43 | Son Güncellenme: 17 Şubat 2022 20:48
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Survivor 2022 All Star’da bu akşam ekrana gelecek olan ödül oyunu öncesinde Mert, Sevgililer günü dolayısı ile Sude’ye çiçek veriyor. Oyun öncesindeki bu hamle Nisa tarafından büyük şaşkınlıkla karşılanıyor. Oyunun ardından Gönüllüler adasında Nisa ve Sude birbirine giriyor. Peki Survivor Mert ve Sude sevgili mi aşk mı yaşıyor?

SURVİVOR MERT VE SUDE SEVGİLİ Mİ AŞK MI YAŞIYOR?

Survivor 2022’de geçtiğimiz haftalarda patlak veren olayda Nisa’nın arkadaşı olan Makbule Şakalakoğlu ile Mert’in havalimanında Makbule’ye seni seviyorum dediği bu nedenle Nisa’nında Sude’yi uyarması ve sonrasında Mert ve Sude arasında yaşanan ikili görüşmede burada düşünülecek bir konu olmadığı ve çıktıktan sonra bir karar alınacağı yönünde bir konuşma yapılmıştı. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor 2022 yeni bölümde Mert’in Sude’ye çiçek vermesinin ardından Gönüllüler adasında Nisa ve Sude birbirine giriyor. Yayımlanan fragmanda Sude Nisa’ya; ‘Sen bana gelip kendine değer vermeyen, kendine saygısı olmayan bir kadın diyorsun. Bu çok ağır bir itham sözleri ile Nisa’ya yükleniyor.

Nisa ise yanıt olarak Daha havaalanında “Seni Seviyorum” dedi. On saniye sonra senin yanına geldiyse eğer bu içimi yiyor anladın mı? ifadelerini kullanıyor.

Sude ise Nisacığım bu çok özel bir konu. Sen benim neden devam ettiğimi bilemezsin. Daha önceden benim sekiz, dokuz ay bu adamla neler yaşadığımı bilemezsin ve şu an beni bununla yargılayamazsın ifadelerini kullanıyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ