Silivrispor’da neler oluyor?

Silivrispor’un son aylarda yaşadığı mağlubiyetler, yönetimin başarısızlığı ve antrenörün takımı idare edememesi Silivri’de taraftarın isyanına sebep oldu.

Silivrispor’da neler oluyor?
  • Manşet / Spor
  • 8 Ocak 2021 19:06 | Son Güncellenme: 8 Ocak 2021 19:07
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivrispor’un son aylarda yaşadığı mağlubiyetler, yönetimin başarısızlığı ve antrenörün takımı idare edememesi Silivri’de taraftarın isyanına sebep oldu.

Yönetimin ve antrenörün bir an önce istifa etmesini isteyen taraftarlar “Hocayı kulüpte tutayım derken kulüp küme düşecek taraftar grubunu bile susturmaya çalışıyorlar gerçekten çok yazık” dedi.
Taraftarlar Silivrisporun yıpranmadan yönetimin görevini bırakmasını istiyorlar.

Geçmiş döneme Başkanı Akgün Duru, Sosyal Paylaşım sitesinde bir açıklama yaparak isyan etti.
Duru açıklamasında “Sarraf olmaya gerek yok, menfaat herkesin ayarını ortaya çıkarıyor”!!NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN!! Aklımın erdiğince yazdım ve bitti , bu Silivrispor la ilgili son yazım..
Geçmişte otogarda araç bedeli vermemek için Silivrispor un gerçek sevdalılarına silah çekenler bile ,bugün atıp , tutuyorlar! Hoca günü kurtarmanın peşinde, bu hafta lig sonuncusunu yenip devam derdinde, başkan güçsüz, iradesiz kalmış, gelen ekonomik destek bile ondan bağımsız dağıtılıyor ama başkancılık oynamaya devam ediyor.
Yönetimde istifalar dolu ikinci başkan, as başkan bile sorunları görüp görevi bırakmış, sosyal medyada istifa diye yazanlar susturuluyor. “Onlara bırakmayacağım “ deniliyor!! Onlar derken?? Tamam peki !!!
Bazıları sırf kendi gelecek hayalleri ve işleri adına dilsiz olmuşlar, herkes razı yani “Orta oyununa”!!
Şimdide minareye kılıf çıktı!! Yok eskiden gelen borçlar varmış.. Var tabi ki yok mu dedik? Sizin elinize verdiğimiz bilançolar kağıt parçası değildi! Onları size kağıttan kayık yapın , oynayın diye vermedik!! Kardeşim gücün yoksa girmeyecektin!! Bırak hikayeyi!! Bilançolar , ödemeler belli!! Bizim Kale mahallesinde güzel bir söz vardır; “Anlat kızım Melahat senin mahkemen beraat”!!!
Yok birlik zamanıymış!! Tamam tabi ki birlik olalım ama birilerini orada tutmak için değil, Silivrisporu ligde tutmak için birlik olalım!!
Yollayın hocaları, hatırlayın bu delegelerin sizi başkan seçtiğini o zaman bizde elimizden ne gelirse destek olalım…
Bu arada asla yönetim adına bir düşüncem yok, öyle bir düşüncem olsa görev süremin dolmasına 1 yıl varken görevi bırakmazdım..
Buradan yönetime açık beyanda bulunuyorum; LÜTFEN BENİM ÜYELİĞİMİ DÜŞÜRÜN!! Ben böyle bir yönetimin üyesi olmak istemiyorum!!!!
Aaaaa valla yeter !!! Bunların hiç biri benim muhatabım olamaz!!
Hoşçakalın , sevgiyle, sağlıkla kalın dostlar..

Öte yandan geçmiş dönem yöneticilerinden Mutlu Memiş’de sosyal paylaşım sitesinden bir açıklama yaparak açtı ağzını yumdu gözünü;
Memiş, “Görev süresi 6 ay önce bitmiş yarısı istifa etmiş şeffaf olmayan Silivrispor yönetimini istifaya davet ediyorum.
Silivri sporumuz amatörden buralara kolay gelmedi tekrar amatöre bu kadar kolay düşmemeli. Belediye başkanımızın kulübe sahip çıkma adına yaptığı destek hamlelerinin yönetim ve teknik ekip değişmediği sürece faydalı olacağına inanmıyorum.
Bu kulüpten kimler geldi kimler geçti. Başarılı olanlar da başarısız olanlarda bırakmayı bildi!
Silivrisporun geleceğine yarınlarına ambargo kimse koyamaz. 2-3 kişinin kariyer planlaması uğruna 200 bin kişiyi üzmeye kimsenin hakkı yok!!
Son 10 yılda 3 şampiyonlukta emeğimiz olduğu halde bizler bile bırakmayı bildik.
Yeter artık istifa edin kulübün önünü açın.
Silivrispor silivri halkınındır sizlerin değil!

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ