Silivri’de Cumhuriyet yürüyüşü düzenlendi.

Silivri Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’ncı yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi.

Silivri’de Cumhuriyet yürüyüşü düzenlendi.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’ncı yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe katılan binlerce Silivrili saat 19.00’da 19 Mayıs Meydanı’nda buluştu.
Ellerinde Türk Bayrağı, meşaleler ve belediye bandosu eşliğinde Silivri Sahili Atatürk Meydanı’na yürüyen Silivrililer, marşlar söyleyerek Türk Bayrağı’nı caddelerde dalgalandırdı. Evlerinin pencere ve balkonlarına çıkan vatandaşlar da Cumhuriyet coşkusuna destek verdi.

Düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü’ne Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve eşi Ezgi Yılmaz, belediye meclis üyeleri, bazı siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, oda ve dernek başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve Silivrili katıldı.

Silivri Sahili Atatürk Meydanı’nda buluşan vatandaşlar, cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşını okunmasının ardından Atatürk Anıtı’ndan sonra konser alanına geçtiler.

Konser alanında Elit Dans Kulübü ve Beydans Halk Oyunları ekiplerinin gösteri ve Cumhuriyet Bayramı görsellerinin izlenmesinden sonra Başkan Volkan Yılmaz halka hitap etti.

Cumhuriyet Bayramı coşkusu daha sonra Ahmet Şafak konseri ile devam etti.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ