Silivri’de 5 Plaj Mükemmel çıktı.

Silivri’de 5 Plaj Mükemmel çıktı.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan analizlerde İstanbul’un 11 plajı kötü, 10’u mükemmel olarak nitelendirildi.

‘Mükemmel’ olarak nitelenen 10 plajın 5’inin ise sıkça tercih edilen Silivri’de bulunduğu belirtildi.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye’nin plajlarında yaptığı analiz sonuçlarını Yüzme Suyu Takip sistemi adı verilen sitede yayınlamaya başladı. Verilere göre İstanbul’da aralarında Büyükada ve Kınalıada’nın da bulunduğu toplam 11 plajda denize girmek “Kötü” olarak değerlendirilirken, 10 plajda denize girmek “Mükemmel”, 60 plajda ise denize girmek “İyi” olarak derecelendirildi.

İşte o plajlar…

SİLİVRİ’DE 5 PLAJ MÜKEMMEL OLARAK DERECELENDİRİLDİ
Verilere göre Silivri’de Uyumkent Sitesi Önü, Semizkum Basınkent 4 Site önü, Semizkum çadır ve kamp yeri, Parkköy Sitesi önü, Başkent Sitesi önü olarak belirtildi.

Büyükçekmece’de MimarSinan sahili, Tuzla’da ise Belediye Halk Plajı olarak belirtildi. Şile’de Uzunkum Plajı, Uzunkum Plajı (dere yanı) ve Halk Plajı “Mükemmel” olarak derecelendirildi.

11 PLAJ KÖTÜ OLARAK NİTELENDİRİLDİ
Sitede Beylikdüzü’nde West İstanbul Marina plajı, Bakırköy’de Yeşilköy plajı, Beykoz’da Riva Elmasburnu plajı, “kötü” olarak nitelendirildi.
İstanbulluların sıkça tercih ettiği adalarda da deniz suyu analiz sonuçları kötü çıktı. Buna göre Kınalıada’da Su Sporları Klübü Önü, Vapur İskelesi, Büyükada Yörükali Plajı, Halk Koyu plajı, Aya Nikola Halk plajı, Su Sporları Kulübü önü, Nakıbey plajı ve Sedef Adası Halk plajı “kötü” olarak işaretlendi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ