Silivri CHP’den Değirmenköy arsa satışı açıklaması

Silivri CHP, Değirmenköy 134 Ada 4 Parseldeki küçük sanayi sitesi arsasının satış kararlılığını sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın adını geçirmeden ağır eleştiri dolu yeni bir açıklama ile yüklendi.

Silivri CHP’den Değirmenköy arsa satışı  açıklaması
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Değirmenköy 134 Ada 4 Parseldeki arsa satışının ilanı üzerine Silivri CHP’den konuyla ilgili yazılı bir açıklama geldi.
Silivri CHP, Değirmenköy 134 Ada 4 Parseldeki küçük sanayi sitesi arsasının satış kararlılığını sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın adını geçirmeden ağır eleştiri dolu yeni bir açıklama ile yüklendi.

CHP Silivri İlçe Yönetiminden Sosyal Mecra üzerinden yapılan yazılı açıklama aynen şöyle;
“Değirmenköy halkının tüm çağrılarına rağmen, Değirmenköy halkını karşınıza almayı seçtiniz. Halk için değil, halka rağmen siyaset yaptınız.

Silivri’yi ilgilendiren her toplumsal olayda Silivri halkından yanaymışsınız gibi kendinizi lanse edip, her seferinde kendi bildiğinizi okuyarak, insanlara mağduriyetin yollarını açtınız.

Değirmenköy 134 Ada 4 Parsel’deki arsa satışının ihale ilanını yerel gazetelerde gördüğümüzde Değirmenköylü hemşehrilerimizin bu arsanın satışını istemediklerine dair bizlere beyanları kulağımızda çınladı.

Değirmenköylü hemşehrilerimizin tüm kaygı ve endişelerini açık açık belirtmesine rağmen bu satışı yapmak son derece yanlış bir tutumdur.

Silivri Belediyesi Yönetimi tarafından izlenen politikaların ve yapılan uygulamaların kısmen Silivrili hemşehrilerimizin çıkarlarına uygun olmadığını en başından beri vurgulamamıza rağmen, günümüzden hemen hemen 6 ay uzakta olan bir yerel seçime rağmen, giderayak Değirmenköylü hemşehrilerimizin endişe ve kaygılarını görmezden ve duymazdan geliyorlar.

Biz inanıyoruz ki; Değirmenköy halkı kendilerini temsil etmeyi beceremeyen, bu çapsız belediye yönetiminin cezasını yerel seçimlerde şüphesiz verecektir.

Bizler bu üzücü olay vesilesiyle ilk olarak Değirmenköylü hemşehrilerimize ve sonrasında tüm Silivrili hemşehrilerimize ifade etmek istiyoruz; Silivri toplumunun tüm kesimlerinden gelen geri bildirimleri dikkate alarak, mahallenizi sizler ile birlikte yöneteceğiz. Dile getirdiğiniz endişelerinizi ve kaygılarınızı göz ardı etmeyeceğiz, duymamazlıktan gelmeyeceğiz. Bizler bu güzelim ilçemizin, bu güzelim mahallelerini bu vizyon ve bu mantalite ile yöneteceğiz. Sosyal demokrat belediyeciliği Selimpaşa’dan Danamandıra’ya kadar yayacağız.”

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ