Silivri CHP’de meclis üyeliği savaşları

Silivri CHP’de 31 Mart 2024 seçimlerine doğru giderken CHP meclis üyeliği adaylığı kazanı kaynamaya başladı.

Silivri CHP’de meclis üyeliği savaşları
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri CHP’de 31 Mart 2024 seçimlerine doğru giderken CHP meclis üyeliği adaylığı kazanı kaynamaya başladı. Kendini öne çıkarmaya çalışanlar sosyal mecra üzerinden trolleri vasıtası ile reklamlar ve dedikodular yaymaya başladı.

İşte sosyal mecra üzerinde konuşulanlar:

CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, sosyal mecra üzerinden yapılan bir canlı yayında 75 Meclis Üyesi Aday Adayı haricinde dışarıdan (12. madde) kimsenin Meclis Üyesi Adayı olmayacağını belirtmişti. Ancak bugünlerde Şenol Fidan, Yavuz Alçi ve Hayrettin Karabulut’un CHP’de listeye yazılacağı bilgisi ortalıkta dolaşıyor.
Bu isimlerden özellikle Şenol Fidan, Selami Değirmenci ile yakınlığı ile biliniyor ve son günlerde Bora Balcıoğlu ile sürekli birlikte poz veriyor. İbrahim Kömür bu iddialara ve isimlere “doğru değil” yanıtını veriyor.

SMMM Simge Kandemir Kesen de listede olması iddia edilen bir isim. Babası Yılmaz Kandemir yakın dostlarına “Simge aday olursa AKP’den istifa edeceğim” demişti. Ancak Kandemir sosyal mecra üzerinden yaptığı ikinci bir açıklamada istifasının kızını meclis üyeliği ile alakalı olmadığını iddia etti.

CHP Silivri Mevcut Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim başarılı bir iş kadını ve Mühendis olarak CHP belediye meclis üyeliği adaylığına yakın gözüktüğü ifade ediliyor.

CHP Eski Silivri Belediye Meclis Üyesi İbrahim Çeşmecioğlu, Gümüşyaka’dan Murat Okan, Çanta’dan ise eski parti yöneticisi Özay Gürses’in ismi konuşulduğu iddia ediliyor.

Rahmi Çelik’e ise 8. sıradan CHP Meclis Üyeliği teklif edildiği iddia ediliyor.

CHP’de Meclis üyeliği için teklif götürüldğüü iddia edilen isim ise Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi. Bizzat Bora Balcıoğlu tarafından Meclis Üyeliği teklif edildiği ve Alçi’nin kabul ettiği iddia edilyir.
Alçi’nin CHP’ye üyelik başvurusu da yaptığı, “muhtarlarla ilişkilerden sorumlu belediye başkan yardımcılığı teklif edildiği” iddia ediliyor.

Yavuz Alçi ise sosya mecra üzerinden yaptığy açıklamada “Net olarak Başkanımız Bora Balcıoğlu ‘nun Yanında olduğum doğrudur Muhtarlıkla ilgili net olarak Müdahil olmayacağımı bildirmiş olayım Kararı Mahalle Sakinlerimizin vermesi daha doğru olacaktır Aday olarak arkadaşlara başarılar diliyorum.” diyerek teklifi doğruladı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ