‘O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’ kadrosu! Acun Ilıcalı ile Beyazıt Öztürk yer değiştirdi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yapımcısı ve sunucusu olduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının ‘Yılbaşı Özel’ programı, bu yıl da 31 Aralık akşamı TV8’de izleyicisiyle buluşacak. 27 Aralık Çarşamba günü çekimleri gerçekleşecek yarışmada performans …

‘O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’ kadrosu! Acun Ilıcalı ile Beyazıt Öztürk yer değiştirdi
  • Müzik / TV-Dizi
  • 22 Aralık 2023 21:47 | Son Güncellenme: 22 Aralık 2023 21:57
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yapımcısı ve sunucusu olduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının ‘Yılbaşı Özel’ programı, bu yıl da 31 Aralık akşamı TV8’de izleyicisiyle buluşacak.

27 Aralık Çarşamba günü çekimleri gerçekleşecek yarışmada performans sergileyecek ünlü isimler netlik kazandı. Enis Arıkan, Kerem Alışık ve Sarp-Bengi Apak çiftinin yanı sıra birçok dizi ve filmde rol alan oyuncular da sahnede olacak.

‘Mutluyuz’ filminden İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu, ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinden Ceren Karakoç ve Evrim Alasya, ‘Lohusa’ filminden Gupse Özay ve Onur Gürçay, ‘Aşka Düşman’ dizisinden ise Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya ve Devrim Özkan, ‘O Ses’te şarkı söyleyecek.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; O Ses Yılbaşı Özel yarışmasının jüri koltuğunda güzel oyuncu Meryem Uzerli, şarkıcılar Murat Boz ve Ebru Gündeş’in dışında dördüncü ünlü olarak sürpriz bir isim oturacak.

Bu yıl fenomen yarışmayı ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün sunacağı, Acun Ilıcalı’nın ise aynı zamanda yakın arkadaşı olan Beyaz’ın yerine jüri üyeleri arasında yer alacağı öğrenildi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ