Masterchef All Star yeni kaptanlar belli oldu! Yarışmaya yedekten katılmıştı…

Masterchef All Star ekrana gelen son bölümde takım kaptanları belli oldu. İlk eleme heyecanının yaşandığı Masterchef’te yeni haftanın takım kaptanlarını Ali Nazik belirledi. Masterchef’e yedekten katılan yarışmacı kırmızı takımın kaptanı oldu.

Masterchef All Star yeni kaptanlar belli oldu! Yarışmaya yedekten katılmıştı…
  • TV-Dizi
  • 18 Temmuz 2023 09:49 | Son Güncellenme: 18 Temmuz 2023 09:55
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Masterchef All Star’da ilk hafta geride kaldı. Dün ekrana gelen bölümde Masterchef’e veda eden isim Güzide olmuştu. Yeni sezonun ilk eleneni olan Güzide yaptığı açıklamada “İyi bir haftamda değildim. İnanılmaz bir kadro toplamışsınız. Sona kadar gitmeyeceksem burada vakit kaybetmenin anlamı olduğunu düşünmüyorum. Her zaman en sona odaklıyımdır. İlk hafta elenmişim, üçüncü hafta elenmişim benim için açıkçası değişen olmuyor.” demişti.

Elenmenin yaşanmasının ardından Masterchef’te yeni hafta başladı. Yarışmacılar takım kaptanı olmak için Ali Nazik yemeğini yapmaya çalıştı.

KAPTANLAR BELLİ OLDU

Şefler Ali Nazik’in yapımının ardından tadıma geçti. Mavi takım kaptanı için son ikiye Suna ve Eda kaldı. Mavi takım kaptanı Eda oldu. Eda yaptığı açıklamada, “Şefim çok mutluyum. Geçen hafta ilk haftamızdı, eksiklerim hatalarım oldu mutlaka.” dedi. Eda, kırmızı takımın kaptanı olarak Barış’ı seçti. Barış yarışmaya yedeklerden bu hafta katılan isimdi.

Eda ilk olarak takımına Çağatay’ı aldı. Barış ise ilk olarak Tahsin’i seçti.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ