Khloe Kardashian’ın korktuğu başına geldi

Geçtiğimiz haftalarda markasının çekimleri için kamerası karşısına geçen ve leopar desenli bir bikiniyle pozlar veren Khloe Kardashian’ın …

Khloe Kardashian’ın korktuğu başına geldi
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Geçtiğimiz haftalarda markasının çekimleri için kamerası karşısına geçen ve leopar desenli bir bikiniyle pozlar veren Khloe Kardashian’ın filtresiz ve photoshop’suz görüntüleri sosyal medyada yayıldı.

TEPKİLERE CANLI YAYINDA YANIT VERDİ

Kardashian, fotoğrafın internette yayılmasını önleyemedi. 36 yaşındaki reality show yıldızının ekibi bu fotoğrafın kaldırılması için çok uğraştı fakat birçok internet sitesine sızdırıldığı için başarılı olamadılar.

Kardashian, sosyal medyadaki tepkilere daha fazla dayanamayarak Instagram’da canlı yayın başlattı ve soyunarak vücudunu sergiledi.

“DAYANILMAZ!”

Kardashian, ardından “Mükemmel değilim ama size söz veriyorum, hayatımı her gün olabildiğince dürüst, empati ve nezaketle yaşamaya çalışacağım. Hata yapmıyorum demiyorum. Ama yalan söylemeyeceğim. Halkın benim için belirlediği imkansız standartlara ulaşmaya çalışmak neredeyse dayanılmaz” diye konuştu.

Khloe Kardashian, hayranları tarafından sık sık estetik müdahaleler nedeniyle eleştiriler alıyor. Instagram’da kullandığı filtrelerin gerçekçi olmadığı yönünde de yorumlar alan Kardashian ile ilgili 2019 yılında da burun estetiği yaptırdığı yönünde spekülasyonlar çıkmış ancak bu konuda hiçbir açıklama yapılmamıştı.

YUMURTALIKLARINI DONDURDU

‘Keeping Up With the Kardashians’ın son bölümlerinde Khloe Kardashian, annesi Kris Jenner ile geleceği hakkında konuşmuştu. Henüz biriyle tekrar ilişki yaşamaya hazır olmadığını söyleyen Kardashian, yumurtalıklarını dondurma karar aldığını belirtmişti.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ