Yılmaz, tüm basına eşit mesafede olduğunu söyledi.

Silivri Belediye Başkan Volkan Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Silivri’de bulunan gazetecilerle bir araya geldi.

Yılmaz, tüm basına eşit mesafede olduğunu söyledi.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediye Başkan Volkan Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Silivri’de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile Silivri’de görev yapan basın mensupları ile Silivri Belediyesi Eşref Efendi Toplantı Salonunda bir araya geldi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Duygu Kartal ve Basın Danışmanı Eren Ermiş’in de hazır bulunduğu toplantıya Silivri’de görev yapan birçok gazeteci katıldı. Geçtiğimiz yıllarda vefat eden gazeteciler Feza Behiye Kaya, İsmail Güçlü, İlhan Uygun ve Salih Kepenek’i anarak konuşmasına başlayan Başkan Yılmaz, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

“TÜM ARKADAŞLARIMIZA EŞİT MESAFEDEYİM”
Toplantıda konuşan Yılmaz, gazetecilik mesleğinin kamu hizmet olduğuna dikkat çekerek, “Her biriniz basın meslek ilkeleri çerçevesinde birer kamu görevlilerisiniz. Bizlerin haber alma özgürlüğü sizler sayesinde gerçekleşiyor. Milletimizin gözü, kulağı ve toplum vicdanının da sesi oluyorsunuz. İstanbul’da yerel medyanın en güçlü olduğu ilçe Silivri. Silivri Belediyesi olarak her zaman tarafsız, ilkeli ve objektif yayıncılık yapmanızı temenni ediyoruz. Nasıl ki biz şeffaf, denetlenebilir ve herkesin gözü önünde bir belediye yönetimi yapmaya çalışıyorsak, basının da şeffaflığından ve yazacaklarından rahatsız olacak değiliz. Ne birinize bir adım yakınım, ne de birinize bir adım uzağım. İlişkiler anlamında bütün arkadaşlarımıza eşit mesafede bir yönetim sergiliyorum.” ifadelerini kullandı.

Toplantı, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın günün anısına hediye takdim etmesi ve birlikte öğle yemeğinin ardından sona erdi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ