İşte birinin sizden hoşlandığına dair 11 işaret

İnsan ilişkileri zaman zaman karmaşık bir hal alabilir. Bu duruma özellikle kadın erkek iletişimlerinde çok daha sık rastlanır. Bir erkeğin ya da kadının sizden hoşlandığını anlamak için aşağıda sıralanan işaretleri takip etmeniz yeterli olacaktır.

İşte birinin sizden hoşlandığına dair 11 işaret
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Uzun süren göz teması

Bilim insanları bir insanın sizinle uzun süre göz teması kurmasının sizi çekici bulduğuna dair bir işaret olduğunu söylüyor.

Fazla hareketli olması

Bir insan sizden hoşlanıyorsa, karşınızdayken normalden daha fazla hareketli olacaktır. Örneğin sık sık fermuarıyla, düğmeleriyle ya da saçlarıyla oynuyorsa, yanınızdayken heyecanlı olduğunu anlayabilirsiniz.

İltifat ya da alay iletişim kurmanın bir yoludur

Şakalaşarak ya da küçük bir iltifat ederek dikkatinizi çekmeye çalışırlar. Bu, tepkinizi ölçmek için bir yöntemdir.

Dokunma ihtiyacı

Birinden hoşlandığınızda içgüdüsel olarak ona dokunmak istersiniz. Kontrolsüzce dokunuyorsa, sizi ilgi duyuyor olabilir.

Kaçamak bakışlar

Sık sık göz göze geliyorsanız, bakışları sürekli üstünüzde demektir. Bu denk gelişlerin bir tesadüf olduğunu düşünmeyin.

Duygularını uçta yaşıyorsa…

Gereğinden fazla üzgün, kızgın ya da mutluysa ilgisini saklamaya çalışıyordur. Sizin yanınızda kendisi gibi davranmaktan istemsizce kaçınır.

Sosyal medyanıza kayıtsız kalamazlar

Günümüzde pek çok iletişim sosyal mecralar üzerinden başlayabiliyor. Ansızın bir beğeni ya da emojili bir yanıt ‘Sana ilgi duyuyorum’ demenin daha basit ve güvenli bir yolu olabilir.

Odağı hep sizdeyse…

Yanınızdayken telefonuyla ya da herhangi dikkat dağıtan başka bir şeyle ilgilenmiyorsa, sizinle geçirdiği zamandan memnun olduğunu gösterir.

Şakalarınıza tepkisiz kalmazlar

Şakalarınıza mutlaka gülümser ya da kahkaha atarlar.

Yaklaşmaktan kaçınmazlar

İnsanların yalnızca sevdiği insanlara yakın olma eğilimi olduğunu düşünürsek, bu çok da şaşırtıcı bir ipucu değil…

Özel konuşmalar peşindeyse…

Sizinle havadan sudan değil de kişisel ve özel meseleleri konuşmaya çalışıyorsa, bu size ilgisi olduğunu ve derin iletişimler kurmak istediğini gösterir.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ