İstanbul’da Beklenmedik Değişim! Megakente 9 Uyarısı

Türkiye, haftanın ilk gününe sağanakla başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise kritik uyarıyı yaptı. İstanbul dahil 22 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapan Meteoroloji uzmanları, sel ve su baskınlarına karşı uyardı. İstanbul’da hafta boyu …

İstanbul’da Beklenmedik Değişim! Megakente 9 Uyarısı
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Türkiye, haftanın ilk gününe sağanakla başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise kritik uyarıyı yaptı. İstanbul dahil 22 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapan Meteoroloji uzmanları, sel ve su baskınlarına karşı uyardı. İstanbul’da hafta boyu sağanak yağışların devam edeceği belirtilirken fırtına uyarısı da yapıldı. Doğu için de çığ alarmı vardı.

Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise İstanbul için tarih vererek kritik uyarılarda bulundu.
Prof. Şen şunları söyledi:

‘SICAKLIK 9 DERECEYE DÜŞECEK’

* Bugün Marmara hafif, Ege ve Batı Akdeniz kuvvetli yağmurlu. Sıcaklıklar çarşamba günü ortalamaya doğru azalacak. Yağışların durmasıyla barajlarda yükselme durdu. Doğu’da kar erimeleri akarsuların debilerini yükselir.

* İstanbul, İzmir, Antalya aralıklı sağanak yağışlı 17-18-19C. Ankara gece yağmurlu 16C. Sıcaklıklar çarşambadan itibaren ortalamaya dönecek. Yağış hafta boyu Anadolu’ya da yayılacak. Anadolu’nun yükseklerinde hafta sonu karla karışık yağmur ve kar görülebilir. İstanbul’da perşembe 9 dereceye kadar kadar düşer.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ