İstanbul’a Kardan Sonra Salı Uyarısı! Prof. Dr. Orhan Şen ‘Kuvvetli Gelecek’ Diyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporuna göre, ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir gün geçmesi öngörülüyor. Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgeleri için kuvvetli ve yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Meteoroloji’den 11 kent için sarı ve …

İstanbul’a Kardan Sonra Salı Uyarısı! Prof. Dr. Orhan Şen ‘Kuvvetli Gelecek’ Diyor
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporuna göre, ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir gün geçmesi öngörülüyor. Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgeleri için kuvvetli ve yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı.

Meteoroloji’den 11 kent için sarı ve turuncu kodlu alarm verilirken, vatandaşlara yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması çağrısı yapıldı. Peki, İstanbul’a kar yağacak mı?

Meteoroloji danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, X hesabından yaptığı uyarıda İstanbul’daki karla ilgili açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Şen “Marmara ve İstanbulda Kar olasılığı ortadan kalktı. Gelecek haftalarda bu olasılık olmayacak değildir.

Bugün İstanbul son günlerin en soğuk günü İstanbul 4 C. Pazartesi 6-7 derece sıcaklık yükselecek. Salı günü gelecek yağmur kuvvetli görülüyor.

Bugün Muş, Siirt kuvvetli kar, Bitlis ve Hakkari çevreleri ile Trabzon, Rize, Artvin, Giresun illerinin yüksekleri, Van’ın güneyi ve Şırnak’ın doğusunda yer yer yoğun kar yağışı var” dedi.

SOĞUK HAVA DALGA DALGA

Meteoroloji danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul’a 3 soğuk hava dalgasının geleceğini anlatmıştı. Buna göre 3. sistem 19-20 Ocak’ta görünüyor.

11 İL İÇİ SARI VE TURUNCU KODLU ALARM

Meteoroloji, Ağrı, Trabzon ve Giresun için turuncu, Bitlis, Hakkari, Rize, Şırnak, Artvin, Muş, Siirt ve Van için de turuncu kodlu uyarıda bulundu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ