Filenin Sultanları tatile devam ediyor! Melissa Vargas denize gömlekle girdi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek, şampiyon oldu ve dünya sıralamasında ilk basamağa çıktı. Tarihi zaferle göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, büyük başarılarının ardından soluğu Çeşme’de aldı. Tatillerine devam eden ekip, The Beach Of Momo’da görüntülendi.

Filenin Sultanları tatile devam ediyor! Melissa Vargas denize gömlekle girdi
  • Magazin
  • 25 Temmuz 2023 09:47 | Son Güncellenme: 26 Temmuz 2023 09:45
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Türkiye, 17 Temmuz’da takım sporlarında tarihi bir ana tanıklık etti. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi’nde şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Antalya’da başlayıp, Amerika’da sona eren 47 günlük serüvende ay-yıldızlılar, dünya sıralamasında da ilk sıraya yükseldi.

ÇEŞME TATİLİ DEVAM EDİYOR

Milletler Ligi’nde ilk şampiyonluğuna ulaşan ve bu başarı ile ülkemize büyük bir gurur yaşatan Filenin Sultanları, geçtiğimiz günlerde tatile çıktı. Ekip, son olarak Çeşme’deki The Beach Of Momo’da objektiflere takıldı.

Bütün localarında oturup sohbet eden oyuncular, ilerleyen saatlerde denizin keyfini çıkardılar. Zehra Güneş ile Melissa Vargas, birbirlerine sarılarak denize girdi.

DUŞA DA GÖMLEKLE GİRDİ

Bir ara şakalaşan Vargas ile Güneş’in el hareketleri dikkat çekti. Denize gömlekle giren Vargas, duşa da gömlekle girdikten sonra locasına gitti.

Sahilde tur atan başarılı sporcular hayranlarını kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdiler.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ