Filenin Sultanları, Çeşme’de

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek, şampiyon oldu ve dünya sıralamasında ilk basamağa çıktı. Tarihi zaferle göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, önceki gün Çeşme tatilinde objektiflere yansıdı.

Filenin Sultanları, Çeşme’de
  • Magazin
  • 22 Temmuz 2023 09:06 | Son Güncellenme: 22 Temmuz 2023 09:11
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Türkiye, 17 Temmuz’da takım sporlarında tarihi bir ana tanıklık etti. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi’nde şampiyonluk kupasını kaldırdı. Antalya’da başlayıp, Amerika’da sona eren 47 günlük serüvende ay-yıldızlılar, dünya sıralamasında da ilk sıraya yükseldi.

Milletler Ligi’nde ilk şampiyonluğuna ulaşan ve bu başarı ile ülkemize büyük bir gurur yaşatan Filenin Sultanları, önceki gün Aya Yorgi Koyu’ndaki Yuzu Beach’te görüntülendi.

Yıldız oyuncular Zehra Güneş, Ebrar Karakurt ve arkadaşları, tatil cenneti Çeşme’de deniz ve güneşin tadını çıkardı.

“BİZİ ÇEKİYORLAR”

Oldukça neşeli olan oyuncular, denizde sohbet etti. Kendilerini çeken basın mensuplarını fark eden voleybolcular, “Bizi çekiyorlar” diyerek birbirlerine uyarıda bulunurken, bir yandan da zafer işareti yapıp el sallayarak poz verdiler.

Ege’nin masmavi denizinde serinleyen milli voleybolcular, sudan çıktıktan sonra localarına geçerek, güneşlenmeye devam etti.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ