Çilingoz Tabiat Parkı Çatalca İlinde Nerede, Nasıl Gidilir? Giriş Ücreti Ve Adres Bilgileri

Hem deniz sevenleri memnun edecek hem de kamp yapmak isteyenleri çekecek olan Çilingoz Tabiat Parkı, herkese hitap eden özel olanaklardan biridir …

Çilingoz Tabiat Parkı Çatalca İlinde Nerede, Nasıl Gidilir? Giriş Ücreti Ve Adres Bilgileri
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Hem deniz sevenleri memnun edecek hem de kamp yapmak isteyenleri çekecek olan Çilingoz Tabiat Parkı, herkese hitap eden özel olanaklardan biridir. Birçok farklı etkinliğin yapılmasına imkan tanıyan bu özel Tabiat Parkı, bireysel olarak ya da aile ile vakit geçirilecek çok özel bir yer sunmaktadır.

Çilingoz Tabiat Parkı Çatalca İlçesinde Nerede?

İstanbul’da yer alan Çilingoz Tabiat Parkı Çatalca ilçesinde bulunmaktadır. Daha detaylı incelemek gerekirse yalıköy semtinde yer aldığını söylemek mümkün. Özellikle hafta sonlarını keyifli bir şekilde geçirmek ve ailece boş zamanın tadını çıkarabilmek için, Çilingoz Tabiat Parkı özel bir olanak tanıyor.

Çilingoz Tabiat Parkı Çatalca Nasıl Gidilir?

Çilingöz Tabiat Parkı İstanbul Avrupa yakasına 115 kilometre mesafededir. Aynı zamanda Çatalca ilçesine ise 62 kilometre uzaklıkta yer alır. Yaklaşık olarak 2 saat sürecek bir yolculuk için bireysel araçlarla rahatlıkla ulaşım sağlamak mümkün. Toplu taşıma araçlarını kullanmak İsteyenler ise Yenibosna üzerinden Binkılıç Beldesi vasıtasıyla ulaşım gerçekleştirebilir. Buradaki belediye otobüsleri üzerinden yakın bir lokasyonda indikten sonra, taksiler vasıtasıyla Çilingoz tabiat Parkına erişmek mümkün.

Çilingoz Tabiat Parkı Giriş Ücreti

Çilingoz Tabiat Parkı giriş ücretleri 2020 itibariyle güncellendi. Bireysel olarak giriş için 17 TL gibi bir ücret ödenmesi gerekmektedir. Eğer bisiklet ile giriş yapılacak ise yine aynı şekilde şahıs ücretlendirmesi eşliğinde 17 TL ödenmesi gerekiyor. ATV ya da motosiklet üzerinden giriş 25 TL şeklinde belirlenmiş durumda. Otomobille giriş ise 33 TL olarak öne çıkıyor. Minibüs 81 TL iken otobüs ise 250 TL şeklinde güncellenmiş görünüyor.

Çilingoz Tabiat Parkı Adres Bilgileri

Tam olarak Çilingoz Tabiat Parkı adres bilgileri vermek gerekirse şu şekilde yazmak mümkün;

Atatürk Mahallesi, 34540 Çatalca/İstanbul

Bu adresi üzerinden navigasyonu açmak suretiyle bireysel araçlarla rahatlıkla bölgeye ulaşım sağlamak mümkün. Geniş bir araziye sahip olan Çilingoz Tabiat Parkı ailece eğlenceli bir vakit geçirme imkanı tanımaktadır. Ayrıca karavan ya da kamp kurma imkanı da yine Tabiat Parkı içerisinde sağlanıyor. Böylece bireysel ya da aile ve dostlar ile harika bir gün geçirmek mümkün.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ