‘Beni rol arkadaşımla yakınlaşmaya zorladılar!’

Hollywood yıldızı Sharon Stone, yıllar önce kendisini ‘Sliver’ filmindeki rol arkadaşı Billy Baldwin cinsel ilişkiye girmeye zorlayan yapımcıyı ifşa etti. Yapımcının bunu, Baldwin’in ‘sorunlu’ performansını iyileştirmek için istediğini söyleyen Stone’a, eski rol arkadaşından sert bir yanıt geldi.

‘Beni rol arkadaşımla yakınlaşmaya zorladılar!’
  • Magazin
  • 13 Mart 2024 16:51 | Son Güncellenme: 13 Mart 2024 17:05
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Yönetmen koltuğunda Paul Verhoeven’in oturduğu ‘Temel İçgüdü’de canlandırdığı ‘Catherine Tramell’ karakteriyle hafızalarda yer eden Sharon Stone (66), Louis Theroux’nun podcast programında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

Stone, yapımcı Robert Evans’ın 1993 yapımı ‘Sliver’ filminin çekimleri sırasında rol arkadaşı Billy Baldwin (61) ile yakınlaşmasını istediğini itiraf etti.

“BILLY’NİN PERFORMANSININ İYİ OLMASI GEREKİYORDU”

Sözlerine, “Robert beni ofisine çağırdı. Çok alçak, neredeyse yere yapışık kanepeleri vardı. Bu yüzden sette olmam gerekirken aslında yerde oturuyordum” şeklinde başlayan ünlü isim, şöyle devam etti:

Güneş gözlükleriyle ofisinde koştururken bana Ava Gardner’la birlikte olduğunu ve benim de aynı şeyi rol arkadaşım Billy Baldwin ile yapmam gerektiğini söyledi. Çünkü eğer Billy ile cinsellik yaşarsam, onun filmdeki performansının daha iyi olacağını açıkladı. Ve Robert’ın söylediğine göre Billy’nin performansının daha iyi olmasına ihtiyacımız vardı, çünkü bu konuda bir sorun vardı.

“ASLINDA SORUN BENDİM”

Hollywood yıldızı, yapımcının Baldwin’le yakınlaşmasının ikiliye daha iyi bir ‘ekran kimyası’ kazandıracağına ve bunun da ‘filmi kurtaracağına’ inandığını da söyleyerek; “Aslında filmdeki asıl sorun bendim çünkü çok gergindim ve rol arkadaşımla yakınlaşarak her şeyi yoluna koymaya çalışacak türden bir aktris değildim” dedi.

Sharon Stone, filmde Billy Baldwin yerine Michael Douglas gibi bir oyuncuyu oynatmaları konusundaki önerilerini dinlemedikleri için hayal kırıklığına uğradığını dile getirerek; “Michael Douglas’la yakınlaşmak zorunda kalmamıştım. Michael işe prova yaparak gelir ve replikleri nasıl söyleyeceğini bilirdi” şeklinde konuştu.

BILLY BALDWIN’DEN SERT YANIT!

Billy Baldwin’den Aktrisin bu sözlerine yanıt gecikmedi. X (Twitter) hesabından açıklama yapan Baldwin, şu ifadeleri kullandı:

Sharon Stone’un bunca yıl sonra neden benim hakkımda konuşmaya devam ettiğini bilmiyorum. Hâlâ benden hoşlanıyor mu, yoksa bunca yıldan sonra onun tekliflerini geri çevirdiğim için hâlâ üzgün mü? Deneme çekimi yaptıktan sonra New York’a dönerken uçakta karşılaştığımızda kız arkadaşı Janice Dickinson’a ‘Billy’yi kendime öyle bir aşık edeceğim ki, başı dönecek’ demedi mi? Onun hakkında başını döndürecek kadar çok kirli şey biliyorum ama sessiz kaldım. Robert Evans ile yaptığım toplantıda, Sharon’ı öpmek zorunda kalmayayım diye filmin son cinsellik sahnesinin koreografisini yapmama izin vermesinin hikayesi tam bir efsanedir. Acaba bir kitap yazıp Sharon’la ilgili pek çok rahatsız edici, sapıkça ve profesyonel olmayan hikayeyi anlatmalı mıyım? Eğlenceli olabilir!

YAŞADIKLARINI ANI KİTABINDA ANLATMIŞTI

Öte yandan Sharon Stone, 2021’de sinema kariyerindeki anılarını anlattığı kitabında yıllar önce kendisini rol arkadaşıyla cinsel ilişkiye girmeye zorlayan yapımcıdan bahsetmişti. Ancak o dönemde ne yapımcının, ne de oyuncunun adını vermemişti.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ