Aleyna Tilki’den Maldivler paylaşımı

İlk İngilizce şarkısı ‘Retrograde’ ile dünyaya açılın Aleyna Tilki, son olarak Demet Akalın ile girdiği ‘dünya starı’ polemiğiyle magazin …

Aleyna Tilki’den Maldivler paylaşımı
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

İlk İngilizce şarkısı ‘Retrograde’ ile dünyaya açılın Aleyna Tilki, son olarak Demet Akalın ile girdiği ‘dünya starı’ polemiğiyle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

“GÜNDEMİ KONUŞMAK İSTEMİYORUM”

Demet Akalın’ın, “Dünya starı olacağım dedi. Çocuk dizisinde oynuyor. Hira bile artık dizisini izlemiyor” sözleri hakkında yorum yapmaktan kaçınan Aleyna Tilki, son gündem olan konular hakkında konuşmama kararı aldığını belirtmişti.

Ünlü şarkıcı, “O konular hakkında konuşmaya gerek yok. Birçok magazin haberi var. Benim aşı hakkında söylediğim şey de bir gün boyuncu ‘Trend Topic’ olmuştu. Bu çok gündem olan şeyler ne söylesek üzerine artık karışmaya başlıyor. Gündem olan şeyler hakkında artık bir süre yorumsuz kalmak istiyorum” şeklinde konuşmuştu.

SOLUĞU MALDİVLER’DE ALDI

Tüm bunların ardından soluğu tatilde alan genç şarkıcı, son paylaşımı sosyal medyayı salladı. Otel fiyatları 5 ile 150 bin TL arasında değişen Maldivler’e giden Aleyna Tilki, siyah mini elbisesiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Instagram’da yaklaşık üç milyon takipçisi olan Aleyna’nın tatil pozuna kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

PARTNERİ CEMAL CAN’A ÖVGÜLER

‘İşte Bu Benim Masalım’ dizisinde, ‘Survivor 2020’ şampiyonu Cemal Can Canseven ile başrolü paylaşan Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde oyunculuğun ardından şarkıcılığa adım atan rol arkadaşına övgüler yağdırmıştı.

Tilki, Cemal Can Canseven’in ilk şarkısı ‘Kahraman’ı beğendiğini dile getirmiş ve “Şarkıyı çok önceden izleyip, dinlemiştim. Çığlık ata ata izledim. Birçok erkek sanatçının cesaret edemeyeceği bir klip çekmiş. Stili, tarzı ve star ışığı var. Sette de onu hayranlıkla izliyordum” ifadelerini kullanmıştı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ